Deze week
7 bakproducten aanbiedingen

Supermarkt met mensen die boodschappen en geld besparen door middel van aanbiedingen
AH
Jumbo
PLUS
Dirk
COOP
Vomar
DekaMarkt
Hoogvliet

Besparen op Van Gilse bakproducten? Vergelijk jouw favoriete supermarkten.

Deze week bespaar je tot 25% met lage prijzen voor Van Gilse bakproducten.

Van Gilse bakproducten prijzen en aanbiedingen

Er zijn 16 producten gevonden

Van Gilse Bungel stroopstift
1.69
4 prijzen
Van Gilse Donkere basterdsuiker
1.23
6 prijzen
Van Gilse Fijne kaneelsuiker
Bespaar 14%
0.89
6 prijzen
Van Gilse Fijne kristalsuiker
Bespaar 14%
1.59
6 prijzen
Van Gilse Geleisuiker
Bespaar 14%
2.89
5 prijzen
Van Gilse Geleisuiker speciaal
Bespaar 14%
1.98
6 prijzen
Van Gilse Kandij bruin fijn
2.59
4 prijzen
Van Gilse Kristalsuiker
1.72
2 prijzen
Van Gilse Kristalsuiker
Bespaar 25%
1.09
6 prijzen
Van Gilse Lichte basterdsuiker
Bespaar 11%
1.35
6 prijzen
Van Gilse Mini suikerklontjes
Bespaar 11%
1.39
6 prijzen
Van Gilse Originele suikerklontjes
Bespaar 12%
2.44
4 prijzen
Van Gilse Poedersuiker
Bespaar 14%
0.98
6 prijzen
Van Gilse Schenkstroop
Bespaar 10%
1.89
6 prijzen
Van Gilse Schenkstroop karamel
Bespaar 16%
1.99
5 prijzen
Van Gilse Witte basterdsuiker
Bespaar 12%
1.38
6 prijzen
Bij aanbiedingen zoals "1+1 GRATIS" , "2e halve prijs" of "3 voor €5" is de getoonde prijs alleen geldig bij aankoop van meerdere producten.

Het merk Van Gilse

Van Gilse is een bekend merk op het gebied van suiker en zoetstoffen. Ze hebben een breed assortiment aan producten, waaronder verschillende soorten basterdsuiker, kristalsuiker, suikerklontjes, stroop en nog veel meer. De producten van Van Gilse worden gemaakt van suikerbieten die op Hollandse bodem worden geteeld. Hierdoor zijn de producten 100% natuurlijk en van hoge kwaliteit. Van Gilse staat bekend om hun traditionele recepten en ambachtelijke bereidingswijze. Met de producten van Van Gilse kun je heerlijke gerechten bakken en genieten van een zoete smaak.

Van Gilse: natuurlijke suikerproducten voor de lekkerste gerechten

Van Gilse: een bekend merk met een rijke traditie

Van Gilse is al sinds 1882 een bekend merk op het gebied van suiker en zoetstoffen. Ze hebben een lange geschiedenis en staan bekend om hun ambachtelijke bereidingswijze en traditionele recepten. Alle producten van Van Gilse worden gemaakt van suikerbieten die op Hollandse bodem worden geteeld. Hierdoor zijn ze 100% natuurlijk en van hoge kwaliteit.

Een breed assortiment aan suikerproducten

Van Gilse heeft een breed assortiment aan suikerproducten, waaronder verschillende soorten basterdsuiker, kristalsuiker, suikerklontjes, stroop en meer. Of je nu wilt bakken, zoeten of garneren, bij Van Gilse vind je altijd het juiste product. De suikerproducten van Van Gilse zijn ideaal voor het bakken van taarten, cakes, koekjes en pannenkoeken. Ze geven een heerlijke smaak en zorgen voor een mooie kleur.

Duurzame bietenteelt

Van Gilse hecht veel waarde aan duurzaamheid. De suikerbieten worden geteeld op Hollandse bodem door gecertificeerde boeren. Het verbouwen van suikerbieten gebeurt met zorg voor het milieu, de omgeving en het landschap. Na de oogst wordt in de suikerfabriek de suiker op een zorgvuldige en natuurlijke wijze uit de bieten gewonnen.

Lekker en veelzijdig

Met de producten van Van Gilse kun je eindeloos variëren in de keuken. Of je nu wilt bakken, zoeten of garneren, er is altijd een passend product te vinden. Van Gilse Basterdsuiker is ideaal voor het bakken van allerlei lekkernijen, zoals taarten, cakes en koekjes. De verschillende varianten hebben elk hun eigen karakteristieke smaak en kleur. Daarnaast zijn er ook stroopproducten die heerlijk zijn op bijvoorbeeld pannenkoeken of in yoghurt.

Deze pagina bevat een overzicht van de laagste Van Gilse prijzen binnen de categorie bakproducten bij verschillende supermarkten.
Supermarkten in de prijs vergelijking: AH Bonus van Albert Heijn, Jumbo aanbiedingen, PLUS, COOP, Dirk van den Broek, DekaMarkt en Vomar.

Veelgestelde vragen over bakproducten van Van Gilse

Waarom kiezen voor Van Gilse?

Het grootste pluspunt van Van Gilse is dat hun producten worden gemaakt van suikerbieten die op Hollandse bodem worden geteeld. Hierdoor zijn de producten 100% natuurlijk en van hoge kwaliteit. Daarnaast staat Van Gilse bekend om hun traditionele recepten en ambachtelijke bereidingswijze.

Hoe onderscheidt Van Gilse zich van andere merken?

Van Gilse onderscheidt zich op verschillende manieren. Ten eerste worden hun producten gemaakt van suikerbieten die op Hollandse bodem worden geteeld, waardoor ze 100% natuurlijk zijn. Daarnaast staat Van Gilse bekend om hun traditionele recepten en ambachtelijke bereidingswijze. Ook hebben ze een breed assortiment aan suikerproducten, waaronder verschillende soorten basterdsuiker, kristalsuiker, suikerklontjes en stroop.

Waar vind ik actuele Van Gilse aanbiedingen?

Voor actuele Van Gilse aanbiedingen kun je het beste kijken op SuperPrijsvergelijker.nl. Hier vind je alle actuele aanbiedingen van supermarkten. Daarnaast kun je ook de folders van supermarkten bekijken, waar vaak ook aanbiedingen van Van Gilse producten in staan.

Hoe kan ik besparen op Van Gilse suiker en zoetstoffen?

Er zijn verschillende manieren om te besparen op Van Gilse suiker en zoetstoffen. Ten eerste kun je letten op aanbiedingen in de supermarkt. Vaak zijn er acties zoals '1+1 gratis' of 'bonus aanbiedingen'. Daarnaast kun je grotere verpakkingen kopen, omdat deze meestal voordeliger zijn. Ook is het handig om de folders van supermarkten te bekijken, hier staan vaak kortingsacties in. Tot slot is het slim om prijzen te vergelijken bij verschillende supermarkten, bijvoorbeeld via SuperPrijsvergelijker.nl.

Wat maakt Van Gilse Basterdsuiker speciaal?

Van Gilse Basterdsuiker wordt geproduceerd volgens Nederlandse traditie. Het principe van de bereiding is sinds eind 19e eeuw niet wezenlijk veranderd. Door suikerstroop te mengen met fijne kristalsuiker ontstaat de specifieke structuur van Basterdsuiker. Hiermee draagt Van Gilse Basterdsuiker het keurmerk 'Gegarandeerd Traditionele Specialiteit'.

Hoe wordt Van Gilse Suikerklontjes gemaakt?

Van Gilse Suikerklontjes worden gemaakt door kristalsuiker vochtig te maken, in klontjes te persen en vervolgens te drogen. De kristalsuiker komt uit suikerbieten die op Hollandse bodem worden geteeld. Het verbouwen van suikerbieten vindt plaats met zorg voor het milieu, de omgeving en het landschap.

Wat is het verschil tussen Van Gilse Witte, Lichte en Donkere Basterdsuiker?

Het verschil tussen Van Gilse Witte, Lichte en Donkere Basterdsuiker zit voornamelijk in de kleur en smaak. Witte Basterdsuiker heeft een blanke stroop en een milde smaak. Lichte Basterdsuiker heeft een lichtbruine kleur en een karamelachtige smaak. Donkere Basterdsuiker heeft een donkerbruine kleur en een sterke karamelsmaak.

Hoe kan ik Van Gilse Stroop het beste gebruiken?

Van Gilse Stroop is heerlijk op pannenkoeken, flensjes, in pap, yoghurt, over ijs en op de boterham. Je kunt het ook gebruiken als ingrediënt in verschillende gerechten, zoals sauzen en marinades. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kan ik Van Gilse suikerproducten gebruiken bij het bakken?

Absoluut! Van Gilse suikerproducten zijn ideaal voor het bakken van allerlei lekkernijen, zoals taarten, cakes, koekjes en pannenkoeken. Ze geven een heerlijke smaak en zorgen voor een mooie kleur. Op de website van Van Gilse vind je de lekkerste recepten en toepassingen.

Supermarkt instellingen

Toon de volgende supermarkten in de prijsvergelijkingen: