Supermarkt met mensen die boodschappen en geld besparen door middel van aanbiedingen

Over deze website

Met SuperPrijsvergelijker.nl kun je eenvoudig prijzen vergelijken van jouw favoriete supermarkten. Of je nu op zoek bent naar de laagste prijs voor jouw dagelijkse boodschappen, of wanneer je wilt weten waar je het meeste waar voor je geld krijgt. Met deze website bespaar je hoe dan ook veel tijd en moeite bij het vinden van de beste prijs voor allerlei boodschappen!

Op de pagina Categorieën kun je door middel van het navigeren in productcategorieën snel de prijzen van verschillende supermarkten vergelijken. Je vindt hier een uitgebreid assortiment aan producten, van verse sappen tot frisdrank, koek en snoep, maar ook schoonmaak- en wasmiddelen. Kies simpelweg een categorie en je ziet direct welke supermarkt de laagste prijs hanteert per product.

Als je van een product alle supermarktprijzen wilt vergelijken, kun je op het product klikken. Er wordt dan een detailpagina getoond met prijzen en aanbiedingen bij meerdere supermarkten. Ook is het makkelijk om vanuit die pagina door te klikken naar de website van de supermarkt.

Op onze nieuwspagina vind je de laatste ontwikkelingen en informatie over nieuwe producten en categorieën die zijn toegevoegd. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe functies en mogelijkheden op SuperPrijsvergelijker.nl.

Veelgestelde vragen

 1. Wat is SuperPrijsvergelijker.nl?

  SuperPrijsvergelijker.nl is een website waarmee je gemakkelijk prijzen van jouw favoriete supermarkten kunt vergelijken. Hierdoor kun je snel en eenvoudig zien waar je het meeste waar voor je geld krijgt.

 2. Welke supermarkt is het goedkoopst?

  Welke supermarkt het goedkoopst is afhankelijk van het product en het moment waarop prijzen vergeleken worden. Gemiddeld genomen zijn Dirk van den Broek, DekaMarkt en Vomar de goedkoopste supermarkten die te vinden zijn op deze website.

 3. Hoe werkt SuperPrijsvergelijker.nl?

  Op onze website kunt je prijzen vergelijken door middel van het navigeren in productcategorieën. Je ziet direct welke supermarkt de laagste prijs hanteert voor het product dat je zoekt. Daarnaast wordt ook getoond of er een aanbieding is, en wat het besparingspercentage is. Hiermee kunt je in één oogopslag zien wat je kunt besparen op jouw boodschappen.

 4. Hoe kan ik twee supermarkten vergelijken?

  Met de knop "Kies supermarkten" kun je zelf kiezen welke supermarkten je wilt zien, of juist wilt verbergen.

 5. Hoe werkt het besparingspercentage?

  Bij sommige producten wordt een groen of grijs label getoond met de tekst "Bespaar %". Dit percentage wordt berekend door de actuele laagste prijs te vergelijken met de hoogste prijs. Deze prijzen kunnen van verschillende winkels zijn.

  Voorbeeld: een fles frisdrank heeft de volgende prijzen, je hebt de supermarkten A en B gekozen en alle andere supermarkten uitgezet.
  • winkel A: aanbieding: prijs verlaagd van €1.50 naar €1
  • winkel B: geen aanbieding, prijs op dit moment = €2
  De prijs van winkel A wordt getoond, met een besparingspercentage van 50%.
 6. Zijn de prijzen op SuperPrijsvergelijker.nl up-to-date?

  Ja, we streven ernaar om onze prijzen zo actueel mogelijk te houden. We updaten onze prijzen regelmatig om je een nauwkeurig beeld te geven van de actuele prijzen in de supermarkten.

 7. Wat gebeurt er als een product niet beschikbaar is in een supermarkt?

  Als een product niet beschikbaar is in een supermarkt, dan wordt deze supermarkt niet opgenomen in de prijsvergelijking. Je ziet dan alleen de beschikbare prijzen van het product in andere supermarkten.

 8. Welke supermarkten zijn opgenomen in de prijsvergelijking?

  We streven ernaar om zoveel mogelijk supermarkten op te nemen in onze prijsvergelijking. Op dit moment hebben we onder andere de prijzen van Albert Heijn, Jumbo, PLUS, Coop, Dirk van den Broek en Vomar.

 9. Kan ik ook aanbiedingen vergelijken op SuperPrijsvergelijker.nl?

  Ja, we nemen ook aanbiedingen op in onze prijsvergelijking. Zo zie je direct welke supermarkt op dat moment de beste aanbieding heeft.

 10. Is SuperPrijsvergelijker.nl gratis?

  Ja, SuperPrijsvergelijker.nl is volledig gratis te gebruiken.

 11. Is er ook een SuperPrijsvergelijker.nl app waarmee ik supermarkt aanbiedingen kan vergelijken?

  Je kunt de website eenvoudig installeren op je mobiel als app met de optie "Zet op beginscherm" (iPhone) of "Toevoegen aan startscherm" (Android). Op deze manier heb je een handige supermarkt aanbiedingen app op je smartphone!

 12. Neemt SuperPrijsvergelijker.nl ook alle reclame folder aanbiedingen van deze week mee?

  Ja, zolang deze aanbiedingen ook op de website van de supermarkt te vinden zijn, dan worden reclame folder aanbiedingen wekelijks meegenomen in de vergelijking op SuperPrijsvergelijker.

 13. Welke soorten aanbiedingen kun je vinden op SuperPrijsvergelijker.nl?

  Alle soorten aanbiedingen die supermarkten aanbiedingen worden getoond op SuperPrijsvergelijker.nl. Bijvoorbeeld: "1+1 gratis" aanbiedingen, "2e halve prijs", "50% korting", "tijdelijk afgeprijsd", "3 voor €5" en nog vele andere soorten.

Overige vragen en feedback

Heb je een andere vraag? Of misschien wil je een probleem melden? Wij horen graag wat je van deze website vindt!

Laat het ons weten via het contactformulier!