Deze week
5 boter en margarine aanbiedingen

Supermarkt met mensen die boodschappen en geld besparen door middel van aanbiedingen
AH
Jumbo
PLUS
Dirk
COOP
Vomar
DekaMarkt
Hoogvliet

Besparen op Campina boter en margarine? Vergelijk jouw favoriete supermarkten.

Deze week bespaar je tot 20% met lage prijzen voor Campina boter en margarine.

Campina boter en margarine prijzen en aanbiedingen

Er zijn 9 producten gevonden

Campina Botergoud bakken & braden roomboter
Bespaar 10%
2.69
6 prijzen
Campina Botergoud gezouten grasboter kuipje
3.87
3 prijzen
Campina Botergoud gezouten roomboter
Bespaar 20%
3.25
6 prijzen
Campina Botergoud halfvolle roomboter
2.75
4 prijzen
Campina Botergoud ongezouten grasboter
3.75
6 prijzen
Campina Botergoud ongezouten grasboter
Bespaar 12%
3.49
6 prijzen
Campina Botergoud ongezouten roomboter
2.18
3 prijzen
Campina Botergoud ongezouten roomboter
Bespaar 18%
3.25
6 prijzen
Campina Botergoud roomboter ongezouten
5.53
3 prijzen
Bij aanbiedingen zoals "1+1 GRATIS" , "2e halve prijs" of "3 voor €5" is de getoonde prijs alleen geldig bij aankoop van meerdere producten.

Het merk Campina

Welkom bij onze selectie van Campina boterproducten! Deze categorie omvat allerlei soorten boter, zoals gezouten en ongezouten roomboter, halfvolle roomboter en speciale bak- en braadboter. Of je nu een fan bent van bakken, braden of gewoon de smaak van echte Nederlandse weidemelkboter op je brood wilt proeven, er is een Campina boter die perfect bij jouw behoeften past. Onze productselectie varieert van vaste boter in wikkel tot smeerbare grasboter in handige kuipjes. Bovendien, vergeet niet om regelmatig te kijken voor een aantrekkelijke Campina aanbieding!

Hoe vaak is er een Campina aanbieding?

Om te bepalen of je een goede actuele aanbieding gevonden hebt, kun je deze vergelijken met eerdere aanbiedingen.

  1. Gemiddeld is er elke 3 weken een Campina boter en margarine aanbieding bij verschillende supermarkten.
  2. Daarbij komt 23% korting het vaakst voor. Deze is gemiddeld elke 3 weken te vinden bij Dirk van den Broek of DekaMarkt.
  3. De hoogste korting van 37% is het laatst gezien bij Albert Heijn en COOP (maandag 17 juni 2024 - week 25).

Tip! Meer weten over historische prijzen en aanbiedingen? Bekijk een product voor meer details.

Ontdek de wereld van Campina Boterproducten

Een rijke traditie van botermaken

Campina heeft een lange en trotse geschiedenis in het maken van heerlijke producten. Al 150 jaar halen ze de eerlijke en pure kracht uit de natuur. Dit resulteert in producten die 100% natuurlijk zijn, heerlijk romig en puur van smaak.

Natuurlijk en duurzaam

Campina boeren besteden extra aandacht aan koe, natuur en klimaat. Dit betekent dat niet alleen hun producten natuurlijk zijn, maar ook dat ze op een duurzamere manier worden geproduceerd. In feite zijn veel van hun producten Planetproof gecertificeerd.

'Grasboter' voor extra zachtheid

'Grasboter' is boter bereid met melk van koeien die lente- en zomergras eten. Campina biedt zowel ongezouten als gezouten grasboter aan die extra zacht is en makkelijker smeert.

Keuze uit verschillende soorten boter

Of je nu houdt van de rijke smaak van gezouten roomboter, de puurheid van ongezouten roomboter, of de gemakkelijke smeerkwaliteit van grasboter, Campina heeft het allemaal. En voor degenen die op hun vetinname letten, is er zelfs halfvolle roomboter met 50% minder vet dan gewone roomboter.

Speciaal voor bakken en braden

Campina heeft ook een speciale Botergoud Bakken & Braden in haar assortiment. Deze boter spat niet en is perfect voor al je bak- en braadbehoeften.

Deze pagina bevat een overzicht van de laagste Campina prijzen binnen de categorie boter en margarine bij verschillende supermarkten.
Supermarkten in de prijs vergelijking: AH Bonus van Albert Heijn, Jumbo aanbiedingen, PLUS, COOP, Dirk van den Broek, DekaMarkt en Vomar.

Veelgestelde vragen over boter en margarine van Campina

Waarom kiezen voor Campina?

Campina staat bekend om zijn 100% natuurlijke producten die heerlijk romig en puur van smaak zijn. Daarnaast besteden de boeren extra aandacht aan koe, natuur en klimaat.

Hoe onderscheid Campina zich van andere merken?

Campina onderscheidt zich door het gebruik van Nederlandse weidemelk, haar Planetproof certificering wat betekent dat de producten duurzamer geproduceerd worden en de jarenlange ervaring - al 150 jaar produceert Campina heerlijke producten.

Hoe kan ik besparen op Campina boterproducten?

Een slimme manier om te besparen op Campina boterproducten is door op aanbiedingen te letten, grotere verpakkingen te kopen als je deze producten vaak gebruikt en regelmatig de supermarkt folders te bekijken voor bonusaanbiedingen of 1+1 gratis acties.

Wat maakt Campina Botergoud Gezouten Roomboter uniek?

Campina Botergoud Gezouten Roomboter is 100% natuurlijk, heerlijk romig en puur van smaak. Het wordt gemaakt van Nederlandse weidemelk en is Planetproof gecertificeerd.

Wat is het verschil tussen gezouten en ongezouten boter?

Het belangrijkste verschil is dat gezouten boter zout bevat voor extra smaak, terwijl ongezouten boter puur de smaak van room heeft zonder toevoeging van zout.

Wat is het bijzondere aan Campina Botergoud Ongezouten Grasboter?

Deze grasboter is bereid met melk van koeien die in de lente- en zomergras eten. Dit resulteert in een extra zachte roomboter die makkelijker smeert.

Kan ik Campina Botergoud Bakken & Braden ook als spread gebruiken?

Campina Botergoud Bakken & Braden is speciaal ontwikkeld voor bakken & braden en spat niet. Hoewel je het theoretisch als spread zou kunnen gebruiken, zijn er andere Campina boterproducten die beter geschikt zijn als spread.

Wat is het voordeel van de Campina Botergoud halfvolle roomboter?

Deze boter bevat 50% minder vet dan gewone roomboter en dus ook minder calorieën, maar heeft nog steeds de lekkere romige smaak die je verwacht van roomboter.

Supermarkt instellingen

Toon de volgende supermarkten in de prijsvergelijkingen: