Deze week in chips:
13 Cheetos aanbiedingen

Supermarkt met mensen die boodschappen en geld besparen door middel van aanbiedingen
AH
Jumbo
PLUS
Dirk
COOP
Vomar
DekaMarkt
Hoogvliet

Besparen op Cheetos chips? Vergelijk de 13 beste aanbiedingen.

Deze week bespaar je tot wel 34% met aanbiedingen voor Cheetos chips!

Cheetos chips prijzen en aanbiedingen

Er zijn 8 producten gevonden

Cheetos Nibb-it rings
2 aanbiedingen
t/m dinsdag
2.05
1.49
6 prijzen
Cheetos Spinners paprika
2 aanbiedingen
t/m dinsdag
1.99
1.49
5 prijzen
Cheetos Chipito kaas
2 aanbiedingen
t/m dinsdag
1.89
1.49
6 prijzen
Cheetos Crunchetos sweet chili
2 aanbiedingen
t/m dinsdag
1.89
1.49
6 prijzen
Cheetos Goals cheese flavour
2 aanbiedingen
t/m dinsdag
1.89
1.49
5 prijzen
Cheetos Nibb-it sticks
2 voor €3,75
Bespaar 29%
2.32
1.88
2 prijzen
Cheetos Nibb-it sticks
2 aanbiedingen
t/m dinsdag
1.72
1.49
6 prijzen
Cheetos Crunchetos ham & cheese
1.97
3 prijzen
Bij aanbiedingen zoals "1+1 GRATIS" , "2e halve prijs" of "3 voor €5" is de getoonde prijs alleen geldig bij aankoop van meerdere producten.

Het merk Cheetos

Cheetos, een merk dat bekend staat om zijn heerlijke chips in verschillende unieke smaken, kleuren en vormen. Of je nu houdt van naturel, paprika of hamkaas smaakvarianten of speels op zoek bent naar een diversiteit aan vormpjes, Cheetos heeft het allemaal. De chips van Cheetos zijn niet alleen knapperig en krokant, maar ze smelten ook in je mond en zijn perfect om te delen. Bovendien hebben ze de kracht om een glimlach op ieders gezicht te toveren. Het is dan ook geen verrassing dat er geregeld aantrekkelijke Cheetos aanbiedingen te vinden zijn.

Hoe vaak is er een Cheetos aanbieding?

Om te bepalen of je een goede actuele aanbieding gevonden hebt, kun je deze vergelijken met eerdere aanbiedingen.

  1. Gemiddeld is er elke 3 weken een Cheetos chips aanbieding bij verschillende supermarkten.
  2. Daarbij komt 25% korting het vaakst voor. Deze is gemiddeld elke 4 weken te vinden bij Albert Heijn, Jumbo, PLUS, Dirk van den Broek, COOP of DekaMarkt.
  3. De hoogste korting van 55% is het laatst gezien bij Dirk van den Broek en DekaMarkt (maandag 4 september 2023 - week 37).

Tip! Meer weten over historische prijzen en aanbiedingen? Bekijk een product voor meer details.

De wereld van smaakvarianten: Ontdek de unieke ervaring van Cheetos

Verscheidenheid aan smaken, kleuren en vormen

Cheetos biedt een breed scala aan chips in diverse smaken, kleuren en vormen. Of je nu de voorkeur geeft aan een naturel chipito of iets avontuurlijkers zoals een voetbalvormig zoutje met kaassmaak, Cheetos heeft het allemaal. De diversiteit in het assortiment maakt van elke snack sessie een leuke ontdekkingsreis.

Het 'Cheetos effect'

Wat Cheetos echt uniek maakt, is wat men het 'Cheetos effect' noemt. Dit verwijst naar de vermogen van deze chips om spontaan plezier te brengen bij jong en oud en altijd een glimlach op ieders gezicht te toveren. Of je nu geniet van Cheetos tijdens een feestje of gewoon op een doordeweekse avond, deze speelse snacks weten altijd de sfeer te verhogen.

Gezondere keuze

Ondanks dat Cheetos chips zijn, bevatten ze geen kunstmatige kleurstoffen en zijn ze bereid met zonnebloemolie. Dit maakt ze tot een iets gezondere keuze vergeleken met sommige andere merken chips.

Grote porties voor delen

Een verpakking van Cheetos bevat meestal tussen de drie en vier porties, wat ze perfect maakt om te delen tijdens een gezellige avond met vrienden of familie. En wie weet, misschien ontdek je wel je nieuwe favoriete smaakvariant!

Deze pagina bevat een overzicht van de laagste Cheetos prijzen binnen de categorie chips bij verschillende supermarkten.
Supermarkten in de prijs vergelijking: AH Bonus van Albert Heijn, Jumbo aanbiedingen, PLUS, COOP, Dirk van den Broek, DekaMarkt en Vomar.

Veelgestelde vragen over chips van Cheetos

Waarom kiezen voor Cheetos?

Cheetos staat bekend om haar unieke en diverse assortiment van chips in allerlei smaken, kleuren en vormen. Deze chips zijn niet alleen heerlijk knapperig, maar smelten ook in je mond en zorgen altijd voor een glimlach.

Hoe onderscheid Cheetos zich van andere merken?

1) Unieke smaken: Van naturel tot hamkaas en paprika, het assortiment is uitgebreid. 2) Verscheidenheid aan vormen: Of je nu houdt van voetbalvormige chips of traditionele chipito's, er is volop keuze bij Cheetos. 3) Het 'Cheetos effect': De vermogen van deze chips om spontaan plezier te brengen is wat Cheetos echt onderscheidt.

Hoe kan ik besparen op Cheetos chips?

Om te besparen op Cheetos chips, kun je letten op aanbiedingen en bonus aanbiedingen bij verschillende supermarkten. Het kopen van grotere verpakkingen kan ook leiden tot kostenbesparingen. Daarnaast is het altijd handig om supermarkt folders te bekijken voor eventuele 1+1 gratis acties.

Wat is het 'Cheetos effect'?

Het 'Cheetos effect' verwijst naar het vermogen van deze chips om spontaan plezier en een glimlach op ieders gezicht te brengen.

Zijn Cheetos snacks geschikt voor feestjes?

Ja, met hun speelse vormen en heerlijke smaken zijn Cheetos snacks perfect voor feestjes. Ze zijn bovendien makkelijk te delen.

Bevat Cheetos kunstmatige kleurstoffen?

Nee, Cheetos bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, ze zijn bereid met zonnebloemolie.

Hoeveel porties bevat een verpakking van Cheetos?

Een verpakking van Cheetos bevat meestal tussen de drie en vier porties.

Supermarkt instellingen

Toon de volgende supermarkten in de prijsvergelijkingen: