Deze week
10 kattenvoer aanbiedingen

Supermarkt met mensen die boodschappen en geld besparen door middel van aanbiedingen
AH
Jumbo
PLUS
Dirk
COOP
Vomar
DekaMarkt
Hoogvliet

Besparen op Sheba kattenvoer? Vergelijk jouw favoriete supermarkten.

Deze week bespaar je tot 13% met lage prijzen voor Sheba kattenvoer.

Sheba kattenvoer prijzen en aanbiedingen

Er zijn 16 producten gevonden

Sheba Classics pat met kip
0.85
2 prijzen
Sheba Classics pat met zalm
0.85
5 prijzen
Sheba Délices du jour in saus kip & kalkoen
3.39
4 prijzen
Sheba Délices du jour in saus traiteur
3.35
4 prijzen
Sheba Délices in saus tonijn & kabeljauw
3.35
6 prijzen
Sheba Filets fijne kipreepjes
Bespaar 11%
1.45
6 prijzen
Sheba Filets kip met duurzame tonijn
Bespaar 13%
1.42
6 prijzen
Sheba Finesse mousse-zachte pate zalm
0.85
3 prijzen
Sheba Mini filet in saus
8.21
3 prijzen
Sheba Mini filets n saus kip & kalkoen
0.85
6 prijzen
Sheba Mini filets traiteur selectie in saus
3.85
5 prijzen
Sheba Perfect portions kip 3st
Bespaar 10%
3.39
4 prijzen
Sheba Saucelovers in saus tonijn
0.85
4 prijzen
Sheba Saucelovers in saus zalm
0.87
4 prijzen
Sheba Soup met kip
3.75
3 prijzen
Sheba Soup met tonijn
3.75
3 prijzen
Bij aanbiedingen zoals "1+1 GRATIS" , "2e halve prijs" of "3 voor €5" is de getoonde prijs alleen geldig bij aankoop van meerdere producten.

Het merk Sheba

Sheba is een merk van kattenvoer dat bekend staat om zijn heerlijke natvoeding in kuipjes. De producten van Sheba worden bereid met hoogwaardige ingrediënten en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en variaties. Sheba biedt een ultieme smaakbelevenis voor elke kat, met sappige stukjes vlees of vis in een smaakvolle saus. Het merk hecht veel waarde aan kwaliteit, zonder kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of smaakstoffen. Sheba biedt zorgvuldig samengestelde maaltijden die elke dag een feestmaal zijn voor je kat.

Hoe vaak is er een Sheba aanbieding?

Om te bepalen of je een goede actuele aanbieding gevonden hebt, kun je deze vergelijken met eerdere aanbiedingen.

  1. Gemiddeld is er elke 3 weken een Sheba kattenvoer aanbieding bij verschillende supermarkten.
  2. Daarbij komt 31% korting het vaakst voor. Deze is gemiddeld elke 3 weken te vinden bij Dirk van den Broek of DekaMarkt.
  3. De hoogste korting van 50% is het laatst gezien bij Albert Heijn (maandag 8 januari 2024 - week 2).

Tip! Meer weten over historische prijzen en aanbiedingen? Bekijk een product voor meer details.

Sheba: De ultieme smaakbelevenis voor je kat

Heerlijke natvoeding in kuipjes

Sheba is een merk van kattenvoer dat bekend staat om zijn heerlijke natvoeding in kuipjes. De producten van Sheba worden bereid met hoogwaardige ingrediënten en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en variaties. Of je kat nu houdt van kip, tonijn, zalm of een mix van vlees of vis, Sheba heeft altijd iets lekkers te bieden.

Zorgvuldig samengestelde maaltijden

Bij Sheba begrijpen ze dat elke maaltijd voor je kat een feestmaal moet zijn. Daarom worden de maaltijden zorgvuldig samengesteld met sappige stukjes vlees of vis in een smakelijke saus. De kwaliteit staat voorop, daarom bevatten de producten geen kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of smaakstoffen. Zo krijgt je kat alleen het beste voorgeschoteld.

Bespaar op Sheba kattenvoer

Met Sheba kattenvoer kun je ook nog eens besparen. Let bijvoorbeeld op aanbiedingen en koop grotere verpakkingen voor extra voordeel. Daarnaast zijn er regelmatig bonus aanbiedingen en 1+1 gratis acties waar je gebruik van kunt maken. Vergeet ook niet om de supermarkt folders te bekijken voor extra voordelige deals.

Sheba natvoer en droogvoer

Voor een complete en gebalanceerde voeding kun je een mix van Sheba natvoer en droogvoer geven aan je kat. Zo krijgt je kat alle benodigde voedingsstoffen binnen. Volg altijd de voedingsrichtlijnen op de verpakking om ervoor te zorgen dat je kat de juiste hoeveelheid voeding krijgt.

Deze pagina bevat een overzicht van de laagste Sheba prijzen binnen de categorie kattenvoer bij verschillende supermarkten.
Supermarkten in de prijs vergelijking: AH Bonus van Albert Heijn, Jumbo aanbiedingen, PLUS, COOP, Dirk van den Broek, DekaMarkt en Vomar.

Veelgestelde vragen over kattenvoer van Sheba

Waarom kiezen voor Sheba?

Sheba biedt de ultieme smaakbelevenis voor je kat. De producten worden bereid met hoogwaardige ingrediënten en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en variaties.

Hoe onderscheidt Sheba zich van andere merken?

Sheba onderscheidt zich door de zorgvuldig samengestelde maaltijden met sappige stukjes vlees of vis in een smaakvolle saus. Daarnaast bevatten de producten geen kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of smaakstoffen.

Waar vind ik actuele Sheba aanbiedingen?

Voor actuele Sheba aanbiedingen kun je terecht op SuperPrijsvergelijker.nl, waar je alle actuele aanbiedingen kunt vinden. Daarnaast is het ook aan te raden om de actuele folder aanbiedingen van supermarkten te bekijken.

Hoe kan ik besparen op Sheba kattenvoer?

Je kunt besparen op Sheba kattenvoer door te letten op aanbiedingen, grotere verpakkingen te kopen en gebruik te maken van bonus aanbiedingen en 1+1 gratis acties. Daarnaast is het raadzaam om supermarkt folders te bekijken voor extra voordelige deals.

Hoe moet ik Sheba natvoer bewaren?

Sheba natvoer kun je het beste bewaren op een koele en droge plaats. Na openen kun je het voer in de koelkast bewaren en binnen 2 dagen gebruiken.

Hoeveel Sheba natvoer moet ik mijn kat geven?

De aanbevolen hoeveelheid Sheba natvoer voor een volwassen kat is ongeveer 2 tot 3 kuipjes per dag, afhankelijk van de grootte en activiteit van de kat. Het is altijd belangrijk om de voedingsrichtlijnen op de verpakking te volgen.

Supermarkt instellingen

Toon de volgende supermarkten in de prijsvergelijkingen: