Deze week in luiers:
6 Pampers aanbiedingen

Supermarkt met mensen die boodschappen en geld besparen door middel van aanbiedingen
AH
Jumbo
PLUS
Dirk
COOP
Vomar
DekaMarkt
Hoogvliet

Besparen op Pampers luiers? Vergelijk de 6 beste aanbiedingen.

Deze week aanbiedingen met wel 55% korting in de categorie luiers!

Pampers luiers prijzen en aanbiedingen

Er zijn 11 producten gevonden

Pampers Harmonie luiers maat 4
1 + 1 gratis
Bespaar 55%
12.99
6.50
0.33
/st.
2 prijzen
Pampers Harmonie new baby luiers maat 2
1 + 1 gratis
Bespaar 55%
12.99
6.50
0.23
/st.
3 prijzen
Pampers Premium protection luiers maat 3
1 + 1 gratis
Bespaar 53%
13.64
6.82
0.24
/st.
4 prijzen
Pampers Premium protection luiers maat 4
1 + 1 gratis
Bespaar 53%
13.64
6.82
0.27
/st.
2 prijzen
Pampers Premium protection luiers maat 5
1 + 1 gratis
Bespaar 53%
13.64
6.82
0.31
/st.
2 prijzen
Pampers Premium protection luiers maat 6
1 + 1 gratis
Bespaar 53%
13.64
6.82
0.36
/st.
2 prijzen
Pampers Baby-dry luiers maat 3
9.89
0.40
/st.
3 prijzen
Pampers Baby dry luiers maat 5
9.99
0.48
/st.
2 prijzen
Pampers Baby-dry luiers maat 4
9.99
0.43
/st.
2 prijzen
Pampers Premium protection luiers maat 1
9.79
0.34
/st.
4 prijzen
Pampers Premium protection luiers maat 2
9.89
0.38
/st.
5 prijzen
Bij aanbiedingen zoals "1+1 GRATIS" , "2e halve prijs" of "3 voor €5" is de getoonde prijs alleen geldig bij aankoop van meerdere producten.

Het merk Pampers

Welkom bij Pampers, het toonaangevende merk in babyluiers. Of je nu op zoek bent naar luiers voor je pasgeboren baby (new en born), peuter of junior, Pampers heeft een breed assortiment dat aan al je behoeften voldoet. Onze luiers zijn verkrijgbaar in verschillende maten (1 tot 7) om comfort en bescherming te bieden voor elke groeifase van je kind. Met extra functies zoals onze dermacomfort toplaag en ultrazachte materialen, zorgt Pampers ervoor dat je baby altijd de beste zorg krijgt. Vergeet ook niet op zoek te gaan naar een interessante Pampers aanbieding!

Hoe vaak is er een Pampers aanbieding?

Om te bepalen of je een goede actuele aanbieding gevonden hebt, kun je deze vergelijken met eerdere aanbiedingen.

  1. Gemiddeld is er elke week een Pampers luiers aanbieding bij verschillende supermarkten.
  2. Daarbij komt 40% korting het vaakst voor. Deze is gemiddeld elke 2 weken te vinden bij Albert Heijn, Jumbo of COOP.
  3. De hoogste korting van 50% is het laatst gezien bij Albert Heijn, Jumbo en COOP (maandag 15 april 2024 - week 16).

Tip! Meer weten over historische prijzen en aanbiedingen? Bekijk een product voor meer details.

Het Comfort en de Bescherming van Pampers Luiers

Gevoelige Huid Bescherming

Als ouder wil je altijd het beste voor je kind, vooral als het gaat om hun gevoelige huid. Daarom heeft Pampers luiers ontworpen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook maximale bescherming bieden. De dermacomfort toplaag met absorberende poriën houdt urine en ontlasting onmiddellijk weg van de huid en houdt het vast in de kern van de luier. Dit beschermt de gevoelige huid van je baby tegen irritatie veroorzaakt door langdurig contact met urine en ontlasting.

Lucht Circulatie

'Ademen' is essentieel voor alle levende wezens, inclusief onze huid. Dit is waarom Pampers luiers zijn ontworpen met miljoenen microporiën die lucht vrij rond de luier laten stromen. Dit helpt om de huid droog te houden en voorkomt luieruitslag.

100% Lekvrije Bescherming

Niets is frustrerender dan een lekkende luier. Maar maak je geen zorgen, Pampers heeft dit bedekt. Met hun uniek 3-voudig beschermingssysteem bieden Pampers luiers tot 100% bescherming tegen lekken door urine snel te absorberen en lekken rond de taille en beentjes te voorkomen. Zo kun je er zeker van zijn dat je baby altijd droog is, dag en nacht.

Nachtelijke Bewegingen

Baby's bewegen voortdurend tijdens het slapen. Daarom hebben Pampers Baby-Dry luiers nu een Stop & Protect pocket aan de achterkant die tot 100% bescherming biedt tegen lekken 's nachts. Zo kan je baby rustig slapen en jij ook.

Veiligheid Eerst

Net zoals bij jou, komt jouw baby’s veiligheid bij Pampers op de eerste plaats: Pampers Baby-Dry luiers zijn dermatologisch getest en bevatten 0% EU-parfumallergenen (zoals gereglementeerd in de regelgeving voor cosmetica (EC) No 1223/2009). Ze zijn getest en gecertificeerd conform het label Standard 100 van Oeko-Tex. Zo kan je er zeker van zijn dat je baby alleen het beste krijgt.

Deze pagina bevat een overzicht van de laagste Pampers prijzen binnen de categorie luiers bij verschillende supermarkten.
Supermarkten in de prijs vergelijking: AH Bonus van Albert Heijn, Jumbo aanbiedingen, PLUS, COOP, Dirk van den Broek, DekaMarkt en Vomar.

Veelgestelde vragen over luiers van Pampers

Waarom kiezen voor Pampers?

Pampers is een vertrouwd merk bekend om zijn hoogwaardige babyluiers die perfect comfort en bescherming bieden voor de gevoelige huid van je baby.

Hoe onderscheidt Pampers zich van andere merken?

Pampers onderscheidt zich door zijn unieke dermacomfort toplaag die absorberende poriën heeft, de miljoenen microporiën die lucht vrij rond de luier laten stromen en het unieke 3-voudige beschermingssysteem tegen lekken.

Hoe kan ik besparen op Pampers luiers?

Een manier om te besparen op Pampers luiers is door te letten op aanbiedingen en grotere verpakkingen te kopen. Vergeet ook niet om supermarkt folders te bekijken voor bonus aanbiedingen en 1+1 gratis deals.

Zijn Pampers luiers veilig voor mijn baby?

Ja, Pampers luiers zijn 100% veilig voor de huid van je baby. Ze zijn dermatologisch getest en bevatten geen EU-parfumallergenen.

Hebben Pampers luiers een speciale laag tegen lekken?

Ja, Pampers luiers hebben een uniek 3-voudig beschermingssysteem dat urine snel absorbeert en lekken rond de taille en beentjes helpt voorkomen.

Wat maakt de dermacomfort toplaag van Pampers zo speciaal?

De dermacomfort toplaag van Pampers heeft absorberende poriën die urine en ontlasting onmiddellijk weghouden van de huid en vasthouden in de kern van de luier. Dit zorgt ervoor dat de gevoelige huid van je baby droog blijft.

Hoe houdt Pampers mijn baby's huid droog?

Pampers laat miljoenen microporiën lucht vrij rond de luier stromen om de huid droog te houden. Daarnaast absorbeert het unieke beschermingssysteem urine snel in de kern van de luier.

Wat is de Stop & Protect pocket in Pampers luiers?

De Stop & Protect pocket in Pampers luiers is een speciale feature die tot 100% bescherming biedt tegen lekken 's nachts, zelfs wanneer je baby voortdurend beweegt tijdens het slapen.

Wat zijn de ingrediënten van Pampers producten?

Pampers producten zijn gemaakt met hoogwaardig katoen, zachte plantaardige vezels en andere zorgvuldig geselecteerde materialen. Ze bevatten geen parfum of lotion.

Supermarkt instellingen

Toon de volgende supermarkten in de prijsvergelijkingen: