Deze week in mondverzorging:
1 Oral-B aanbieding

Supermarkt met mensen die boodschappen en geld besparen door middel van aanbiedingen
AH
Jumbo
PLUS
Dirk
COOP
Vomar
DekaMarkt
Hoogvliet

Besparen op Oral-B mondverzorging? Vergelijk de 1 beste aanbieding.

Deze week aanbiedingen met wel 50% korting in de categorie mondverzorging!

Oral-B mondverzorging prijzen en aanbiedingen

Er zijn 10 producten gevonden

Oral-B 3D white vitalize tandpasta
1 + 1 gratis
Bespaar 50%
4.50
2.25
6 prijzen
Oral-B Calm original tandpasta
6.49
2 prijzen
Oral-B Floss munt
2.09
4 prijzen
Oral-B Precision clean opzetborstels
23.75
2 prijzen
Oral-B Pro cross action opzetborstels
27.71
2 prijzen
Oral-B Pro-expert bescherming tandpasta
Bespaar 12%
4.05
6 prijzen
Oral-B Pro-expert gevoeligheid tandpasta
Bespaar 19%
3.99
5 prijzen
Oral-B Pro-expert gezond wit tandpasta
4.64
3 prijzen
Oral-B Pro-expert intense reiniging tandpasta
Bespaar 18%
3.99
5 prijzen
Bij aanbiedingen zoals "1+1 GRATIS" , "2e halve prijs" of "3 voor €5" is de getoonde prijs alleen geldig bij aankoop van meerdere producten.

Het merk Oral-B

Oral-B is een vooraanstaand merk in mondverzorging en biedt een breed scala aan producten, van tandenborstels tot flosdraad en tandpasta. Ze zijn ontworpen om je een frisse adem te geven, je tanden te beschermen, en ze stralend wit te maken. Of je nu op zoek bent naar complete bescherming voor je tanden, speciale zorg voor gevoelige tanden of krachtige whitening-formules, Oral-B heeft het allemaal. Hun producten zijn ontwikkeld in samenwerking met tandartsen voor optimale resultaten. Houd onze pagina in de gaten voor de nieuwste Oral-B aanbiedingen!

Hoe vaak is er een Oral-B aanbieding?

Om te bepalen of je een goede actuele aanbieding gevonden hebt, kun je deze vergelijken met eerdere aanbiedingen.

  1. Gemiddeld is er elke week een Oral-B mondverzorging aanbieding bij verschillende supermarkten.
  2. Daarbij komt 50% korting het vaakst voor. Deze is gemiddeld elke 1 weken te vinden bij Albert Heijn, Jumbo, Dirk van den Broek, COOP of DekaMarkt.
  3. De hoogste korting van 67% is het laatst gezien bij Albert Heijn (maandag 20 november 2023 - week 48).

Tip! Meer weten over historische prijzen en aanbiedingen? Bekijk een product voor meer details.

De voordelen van Oral-B voor een gezonde mond

Professionele Bescherming

Oral-B biedt producten die professioneel zijn ontworpen in samenwerking met tandartsen. Ze bieden 24 uur bescherming tegen tandplak bij twee keer per dag poetsen, wat resulteert in een schoon gevoel voor de hele mond.

Speciale zorg voor gevoelige tanden

Het assortiment van Oral-B bevat ook speciale producten voor mensen met gevoelige tanden. De Oral-B Pro-Expert Bescherming Gevoelige Tanden-tandpasta helpt bijvoorbeeld om gevoeligheid te verminderen door het creëren van een beschermlaag op de tanden.

'Whitening' productlijn

'Voor diegenen die op zoek zijn naar een stralende glimlach, heeft Oral-B de 'Pro-Expert Gezond Wit' en '3D White Vitalizing Fresh' tandpasta's ontwikkeld. Deze zijn specifiek gericht op het verwijderen van oppervlakkige verkleuringen en maken de tanden witter vanaf de eerste poetsbeurt.

Optimale reiniging

'De 'Pro Expert Intense Reiniging' tandpasta van Oral-B reinigt grondig dankzij de unieke formule met reinigingskristallen. Daarnaast biedt het merk ook flosdraad aan, die op plekken komt waar je tandenborstel niet bij kan, voor een optimale mondverzorging.'

Deze pagina bevat een overzicht van de laagste Oral-B prijzen binnen de categorie mondverzorging bij verschillende supermarkten.
Supermarkten in de prijs vergelijking: AH Bonus van Albert Heijn, Jumbo aanbiedingen, PLUS, COOP, Dirk van den Broek, DekaMarkt en Vomar.

Veelgestelde vragen over mondverzorging van Oral-B

Waarom kiezen voor Oral-B?

Oral-B is ontworpen in samenwerking met tandartsen en biedt professionele bescherming tegen diverse mondproblemen zoals gaatjes, verkleuringen en gevoeligheid. Bovendien hebben hun producten bewezen effectief te zijn.

Hoe onderscheid Oral-B zich van andere merken?

Oral-B onderscheidt zich door haar professionele aanpak, unieke formule met reinigingskristallen en blauw borstelhaar dat aangeeft wanneer de borstel vervangen moet worden.

Hoe kan ik besparen op Oral-B mondverzorging?

Je kunt besparen op Oral-B-producten door uit te kijken naar bonusaanbiedingen of 1+1 gratis acties in supermarkten en drogisterijen. Het is ook voordelig om grotere verpakkingen te kopen en regelmatig de supermarktfolders te bekijken voor actuele aanbiedingen.

Hoe vaak moet ik mijn Oral-B tandenborstel vervangen?

De Oral-B borstels hebben blauw borstelhaar dat verkleurt om aan te geven wanneer de borstel aan vervanging toe is.

Hoe zorgt Oral-B voor een grondige reiniging van mijn tanden?

Oral-B Pro Expert Intense Reiniging tandpasta bevat een unieke formule met reinigingskristallen voor een grondige reiniging.

Welke producten biedt Oral-B voor gevoelige tanden?

Oral-B Pro-Expert Bescherming Gevoelige Tanden tandpasta beschermt tegen gevoelige tanden door het creëren van een beschermlaag en remineraliseert actief het glazuur.

Hoe kan ik mijn tandvlees gezonder maken met Oral-B producten?

De borstelharen van de Oral-B opzetborstels komen tussen de tanden en op moeilijk bereikbare plekken, waardoor ze het tandvlees stimuleren en masseren. Daarnaast verzacht de talpasta van Oral-B sensitivity & GUM calm pijn door gevoeligheid onmiddellijk en verzacht het tandvlees voor een comfortabel gevoel in de mond.

Hoe kan ik mijn tanden witter maken met Oral-B producten?

Oral-B Pro-Expert Gezond Wit tandpasta en 3D White Vitalizing Fresh tandpasta zijn ontworpen om je tanden witter te maken door oppervlakkige verkleuringen te verwijderen.

Supermarkt instellingen

Toon de volgende supermarkten in de prijsvergelijkingen: