Deze week
25 schoonmaakmiddelen aanbiedingen

Supermarkt met mensen die boodschappen en geld besparen door middel van aanbiedingen
AH
Jumbo
PLUS
Dirk
COOP
Vomar
DekaMarkt
Hoogvliet

Besparen op HG schoonmaakmiddelen? Vergelijk jouw favoriete supermarkten.

Deze week bespaar je tot 17% met lage prijzen voor HG schoonmaakmiddelen.

HG schoonmaakmiddelen prijzen en aanbiedingen

Er zijn 42 producten gevonden

HG Afvoerreiniger
4.35
3 prijzen
HG Airfryer reiniger
10.88
3 prijzen
HG Cleaning wipes glasreiniger
3.75
2 prijzen
3.75
2 prijzen
HG Duo ontstopper
500 x 2 stuks
13.15
4 prijzen
HG Eco kalkverwijderaar
5.24
3 prijzen
HG Eco koffiemachine ontkalker citroenzuur
5.53
3 prijzen
HG Eco ontstopper
7.91
3 prijzen
HG Eco toiletgel
3.85
2 prijzen
HG Eco toiletruimtereiniger
4.35
2 prijzen
HG Gelontstopper
7.32
3 prijzen
HG Glasreiniger
3.65
4 prijzen
HG Glasreiniger concentraat
5.79
4 prijzen
HG Haarontstopper
450 x 1 stuks
9.69
3 prijzen
HG Kachelruitjesreiniger
9.69
3 prijzen
HG Kalkweg concentraat
7.19
4 prijzen
6.52
2 prijzen
HG Kalkweg schuimspray
4.79
4 prijzen
HG Kalkweg schuimspray 3x sterker
7.12
3 prijzen
HG Keukenontstopper
8.39
4 prijzen
HG Kookplaatreiniger
5.19
3 prijzen
HG Kunststofreiniger glans
8.41
3 prijzen
HG Laminaatreiniger glans
Bespaar 17%
8.49
3 prijzen
HG Meubelhersteller donker hout
10.19
3 prijzen
HG Natuursteenreiniger glans
12.86
3 prijzen
HG Nespresso reinigingscups
9.69
3 prijzen
HG Onderhoudsmonteur voor (vaat)wasmachines
10.79
4 prijzen
HG Oven, grill en barbecuereiniger
8.39
4 prijzen
HG Parketreiniger glans
10.88
3 prijzen
HG Schimmel, vocht & weerplekkenreiniger
8.79
4 prijzen
Bij aanbiedingen zoals "1+1 GRATIS" , "2e halve prijs" of "3 voor €5" is de getoonde prijs alleen geldig bij aankoop van meerdere producten.

Het merk HG

HG is een merk dat gespecialiseerd is in schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten. Ze bieden een breed scala aan producten voor verschillende categorieën, zoals ontstoppers, kalkreinigers, glasreinigers, vloerreinigers en vlekkenverwijderaars. De producten van HG zijn veilig en effectief in het oplossen van specifieke problemen. Of het nu gaat om het verwijderen van verstoppingen, kalkaanslag, vuil of vlekken, HG heeft een oplossing voor elke reinigingsuitdaging. Met HG kunt u rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Hoe vaak is er een HG aanbieding?

Om te bepalen of je een goede actuele aanbieding gevonden hebt, kun je deze vergelijken met eerdere aanbiedingen.

  1. Gemiddeld is er elke 5 weken een HG schoonmaakmiddelen aanbieding bij verschillende supermarkten.
  2. Daarbij komt 25% korting het vaakst voor. Deze is gemiddeld elke 8 weken te vinden bij Jumbo of COOP.
  3. De hoogste korting van 40% is het laatst gezien bij Albert Heijn (maandag 17 juli 2023 - week 30).

Tip! Meer weten over historische prijzen en aanbiedingen? Bekijk een product voor meer details.

Ontdek de schoonmaakkracht van HG

HG: specialist in reinigingsproducten

HG is een bekend merk dat gespecialiseerd is in schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten. Of het nu gaat om het verwijderen van verstoppingen, kalkaanslag, vuil of vlekken, HG heeft voor elke reinigingsuitdaging een oplossing. Met hun ruime keuze aan specifieke probleemoplossers zorgen ze ervoor dat uw huis altijd stralend schoon is.

Effectieve ontstoppers

Een van de categorieën waarin HG uitblinkt, is ontstoppers. Hun HG gel ontstopper is een unieke, veilige en zeer krachtige vloeibare ontstoppergel die al na 5 minuten resultaat geeft. Het lost de hardnekkigste verstoppingen op en is geschikt voor alle leidingen. Daarnaast bieden ze ook gespecialiseerde ontstoppers zoals HG haarontstopper, speciaal ontwikkeld voor het oplossen van verstoppingen door haren in de badkamerafvoer.

Krachtige kalkreinigers

Kalkaanslag kan een hardnekkig probleem zijn, maar met de kalkreinigers van HG kunt u dit snel en grondig verwijderen. HG kalkweg schuimspray 3x sterker verwijdert extreme kalkresten en laat een glanzend resultaat achter zonder chroom, glazuur en voegen aan te tasten. Voor specifieke materialen zoals marmer en andere kalkhoudende natuursteen biedt HG ook gespecialiseerde reinigers zoals HG natuursteenreiniger glans.

Veelzijdige vloerreinigers

HG heeft ook een breed scala aan vloerreinigers voor verschillende soorten vloeren. Van kunststofreiniger glans voor kunststofvloeren tot tegelreiniger glans voor vloertegels en plavuizen, HG zorgt ervoor dat uw vloeren schoon en glanzend blijven. Hun producten zijn gemakkelijk in gebruik en zorgen voor een langdurig resultaat.

Effectieve vlekkenverwijderaars

Vlekken in textiel kunnen een groot probleem zijn, maar met HG vlekverwijderaar extra sterk kunt u zelfs de meest hardnekkige en diep ingetrokken vlekken verwijderen uit vrijwel alle textielsoorten. Deze veilige zuurstofformule werkt direct op de vlekken en laat een vuilafstotende werking achter door een extra beschermlaag. Met HG kunt u uw textiel weer als nieuw laten uitzien.

Deze pagina bevat een overzicht van de laagste HG prijzen binnen de categorie schoonmaakmiddelen bij verschillende supermarkten.
Supermarkten in de prijs vergelijking: AH Bonus van Albert Heijn, Jumbo aanbiedingen, PLUS, COOP, Dirk van den Broek, DekaMarkt en Vomar.

Veelgestelde vragen over schoonmaakmiddelen van HG

Waarom kiezen voor HG?

Het grootste pluspunt van HG producten is hun effectiviteit. Ze zijn speciaal ontwikkeld om specifieke problemen op te lossen en bieden daarom een optimale reinigingskracht. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkige verstoppingen, kalkaanslag of vlekken, HG doet wat het belooft.

Hoe onderscheidt HG zich van andere merken?

HG onderscheidt zich op verschillende manieren van andere merken: 1. Hun producten hebben een unieke formule die specifiek is ontworpen voor optimale reinigingsresultaten. 2. HG biedt een breed scala aan gespecialiseerde schoonmaakmiddelen voor verschillende categorieën. 3. De producten van HG zijn veilig in gebruik en bieden een effectieve oplossing voor specifieke reinigingsuitdagingen.

Waar vind ik actuele HG aanbiedingen?

Voor actuele HG aanbiedingen kunt u terecht op SuperPrijsvergelijker.nl, waar u alle actuele aanbiedingen kunt vinden. Daarnaast is het ook een goed idee om de actuele folderaanbiedingen van supermarkten te bekijken.

Hoe kan ik besparen op HG schoonmaakproducten?

Om te besparen op HG schoonmaakproducten kunt u verschillende strategieën toepassen: 1. Let op aanbiedingen en koop producten wanneer ze in de aanbieding zijn. 2. Koop grotere verpakkingen, omdat deze meestal voordeliger zijn per ml of gram. 3. Maak gebruik van bonusaanbiedingen en '1+1 gratis' deals. 4. Bekijk de supermarktfolders voor eventuele kortingsacties op HG producten.

Hoe gebruik ik HG gel ontstopper?

Om HG gel ontstopper te gebruiken, volgt u deze stappen: 1. Giet voorzichtig 300 ml HG gel ontstopper in de verstopte afvoer. 2. Laat het 30 minuten inwerken en spoel vervolgens grondig met water. 3. Bij hardnekkige verstoppingen laat u de gootsteen of wastafel vollopen met warm water en voegt u 300 ml ontstoppingsgel toe. Laat dit een nacht staan en spoel 's ochtends goed met warm water.

Hoe gebruik ik HG haarontstopper?

Om HG haarontstopper te gebruiken, volgt u deze stappen: 1. Indien er water in de wasbak, douchebak of het bad staat, verwijder dit dan zoveel mogelijk. 2. Giet vervolgens voorzichtig de gehele inhoud van fles 1 in de verstopte afvoer en daarna voorzichtig de gehele inhoud van fles 2. 3. Laat het geheel minimaal 1 uur inwerken en spoel na met een ruime hoeveelheid water.

Hoe gebruik ik HG kalkweg schuimspray?

Om HG kalkweg schuimspray te gebruiken, volgt u deze stappen: 1. Spuit HG kalkweg schuimspray op het te reinigen oppervlak en laat het maximaal 5 minuten inwerken. 2. Spoel of neem vervolgens af met een vochtige doek.

Hoe gebruik ik HG kachelruitjes reiniger?

Om HG kachelruitjes reiniger te gebruiken, volgt u deze stappen: 1. Het te behandelen oppervlak moet koud zijn voordat u begint met de behandeling. 2. Spray HG kachelruitjes reiniger op de kachelruiten. 3. Laat het 3 tot 5 minuten inwerken en neem vervolgens het losgekomen vuil op met een natte spons.

Hoe gebruik ik HG natuursteenreiniger glans?

Om HG natuursteenreiniger glans te gebruiken, volgt u deze stappen: 1. Los 50 ml HG natuursteenreiniger glans op in een halve emmer (5l) lauw water. 2. Mop of dweil vervolgens de vloer met een goed uitgewrongen mop of dweil. 3. Niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen.

Hoe gebruik ik HG badkamerreiniger alledag?

Om HG badkamerreiniger alledag te gebruiken, besproeit u het te reinigen oppervlak, laat het kort inwerken en spoel het daarna af.

Hoe gebruik ik HG kunststofreiniger glans?

Om HG kunststofreiniger glans te gebruiken, volgt u deze stappen: 1. Los 50 ml HG kunststofreiniger glans op in een halve emmer (5l) lauw water. 2. Mop of dweil vervolgens de vloer met een goed uitgewrongen mop of dweil. 3. Niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen.

Hoe gebruik ik HG tegelreiniger glans?

Om HG tegelreiniger glans te gebruiken, volgt u deze stappen: 1. Los 50 ml HG tegelreiniger glans op in een halve emmer (5l) lauw water. 2. Mop of dweil vervolgens de vloer met een goed uitgewrongen mop of dweil. 3. Niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen.

Hoe gebruik ik HG vlekverwijderaar extra sterk?

Om HG vlekverwijderaar extra sterk te gebruiken, besproeit u de vlekken volledig met het product en laat u het enkele minuten inwerken. Daarna neemt u het losgekomen vuil op met een schone en absorberende doek.

Supermarkt instellingen

Toon de volgende supermarkten in de prijsvergelijkingen: