Deze week
48 speciaalbier aanbiedingen

Supermarkt met mensen die boodschappen en geld besparen door middel van aanbiedingen
AH
Jumbo
PLUS
Dirk
COOP
Vomar
DekaMarkt
Hoogvliet

Besparen op Jopen speciaalbier? Vergelijk jouw favoriete supermarkten.

Deze week bespaar je tot 13% met lage prijzen voor Jopen speciaalbier.

Jopen speciaalbier prijzen en aanbiedingen

Er zijn 5 producten gevonden

Jopen Blurred Lines
Bespaar 13%
2.55
3 prijzen
Jopen Hypercolour double IPA
3.13
2 prijzen
Jopen Mooie nel
2.53
2 prijzen
Jopen mooie nel fl
2.55
5 prijzen
Jopen Non IPA 0,3%
2.25
2 prijzen
Bij aanbiedingen zoals "1+1 GRATIS" , "2e halve prijs" of "3 voor €5" is de getoonde prijs alleen geldig bij aankoop van meerdere producten.

Het merk Jopen

Jopen is een merk dat bekend staat om zijn uitgebreide assortiment speciaalbieren. Van klassieke New England IPA's tot frisse, fruitige en hoppige bieren met een laag alcoholpercentage. Jopen biedt voor ieder wat wils. De brouwerij is gevestigd in Haarlem en heeft een sterke reputatie opgebouwd in het produceren van kwaliteitsbieren met uiteenlopende smaakprofielen. De keywords die kenmerkend zijn voor Jopen bier zijn onder andere 'speciaalbier', 'ale', 'ipa', 'pale' en 'overig'. Regelmatig kun je profiteren van een aantrekkelijke Jopen aanbieding!

Hoe vaak is er een Jopen aanbieding?

Om te bepalen of je een goede actuele aanbieding gevonden hebt, kun je deze vergelijken met eerdere aanbiedingen.

  1. Gemiddeld is er elke 3 weken een Jopen speciaalbier aanbieding bij verschillende supermarkten.
  2. Daarbij komt 25% korting het vaakst voor. Deze is gemiddeld elke 3 weken te vinden bij Albert Heijn, Jumbo, Dirk van den Broek, COOP of DekaMarkt.
  3. De hoogste korting van 50% is het laatst gezien bij Albert Heijn en COOP (maandag 1 januari 2024 - week 1).

Tip! Meer weten over historische prijzen en aanbiedingen? Bekijk een product voor meer details.

Het bijzondere verhaal achter Jopen speciaalbier

Over het merk Jopen

Jopen is een merk dat bekend staat om zijn brede scala aan speciaalbieren. De brouwerij is gevestigd in Haarlem en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteitsbier. Of je nu houdt van bitter, zoet, krachtig of fruitig, er is altijd wel een Jopen bier dat bij je past.

De diversiteit aan speciaalbieren

Van klassieke New England IPA's tot frisse, fruitige en hoppige bieren met een laag alcoholpercentage - het assortiment van Jopen is enorm divers. Dit weerspiegelt hun innovatieve benadering van het brouwen, waarbij ze experimenteren met verschillende soorten hop en granen.

De unieke smaakprofielen van Jopen

Jopen staat bekend om zijn unieke smaakprofielen. Of het nu gaat om de hoppige en tropische fruittonen in hun IPA's of de moutige en licht bittere smaak van hun alcoholarme bieren, Jopen weet altijd te verrassen met hun brouwcreaties.

Besparen op Jopen speciaalbier

Hoewel Jopen bekend staat om zijn kwaliteit, betekent dat niet dat je een fortuin hoeft uit te geven aan hun bieren. Door slim boodschappen doen, zoals letten op aanbiedingen en grotere verpakkingen kopen, kun je regelmatig profiteren van een aantrekkelijke Jopen deal.

Deze pagina bevat een overzicht van de laagste Jopen prijzen binnen de categorie speciaalbier bij verschillende supermarkten.
Supermarkten in de prijs vergelijking: AH Bonus van Albert Heijn, Jumbo aanbiedingen, PLUS, COOP, Dirk van den Broek, DekaMarkt en Vomar.

Veelgestelde vragen over speciaalbier van Jopen

Waarom kiezen voor Jopen?

Jopen staat bekend om de uiteenlopende variaties aan speciaalbier met unieke smaakprofielen. Of je nu houdt van bitter, zoet, krachtig of fruitig, er is altijd wel een Jopen bier dat bij je past.

Hoe onderscheid Jopen zich van andere merken?

Jopen onderscheidt zich door de diversiteit aan speciaalbieren die ze bieden, hun sterke reputatie op het gebied van kwaliteit en hun innovatieve benadering van het brouwen, waarbij ze experimenteren met verschillende soorten hop.

Hoe kan ik besparen op Jopen speciaalbier?

Een goede manier om te besparen op Jopen bier is door te letten op aanbiedingen, zoals de '6=5 actie'. Het kan ook voordelig zijn om grotere verpakkingen te kopen. Daarnaast is het raadzaam om regelmatig supermarkt folders te bekijken voor bonus aanbiedingen of 1+1 gratis acties.

Welke smaken kan ik verwachten in een Jopen IPA?

Jopen IPA's staan bekend om hun hoppige en tropische fruittonen. Afhankelijk van het specifieke bier kun je aroma's en smaken van citrus, passievrucht, perzik, ananas en mango verwachten.

Hoe wordt de troebele look van Jopen New England IPA's gecreëerd?

De troebelheid in New England IPA's van Jopen wordt veroorzaakt door het gebruik van gerst, tarwe en haver tijdens het brouwproces.

Wat is er uniek aan de Jopen Mooie Nel IPA?

De Jopen Mooie Nel IPA is vernoemd naar het water tussen Haarlem en Spaarndam. Het heeft een mix van fruit- en bittertonen door de hoge hopgift.

Hoe maakt Jopen hun alcoholarme bieren smaakvol?

Jopen gebruikt een speciale gistsoort waardoor er tijdens het brouwproces nauwelijks suikers worden omgezet in alcohol. Daarnaast voegen ze veel hop toe om een fruitige smaak te creëren.

Hoe experimenteert Jopen met hun bieren?

Jopen experimenteert met verschillende soorten hop en granen om unieke smaken en aroma's te creëren. Een voorbeeld hiervan is de Hazy DIPA waarbij ze experimenteren met verschillende soorten hop in een New England Double IPA.

Supermarkt instellingen

Toon de volgende supermarkten in de prijsvergelijkingen: