Deze week in toetjes:
6 Almhof aanbiedingen

Supermarkt met mensen die boodschappen en geld besparen door middel van aanbiedingen
AH
Jumbo
PLUS
Dirk
COOP
Vomar
DekaMarkt
Hoogvliet

Besparen op Almhof toetjes? Vergelijk de 6 beste aanbiedingen.

Deze week aanbiedingen met wel 41% korting in de categorie toetjes!

Almhof toetjes prijzen en aanbiedingen

Er zijn 9 producten gevonden

Almhof Choco met echte slagroom karamel
2 + 1 gratis
Bespaar 39%
1.38
0.92
5 prijzen
Almhof Choco met echte slagroom original
2 + 1 gratis
Bespaar 40%
1.32
0.88
6 prijzen
Almhof Choco met echte slagroom wit-vanille
2 + 1 gratis
Bespaar 41%
1.33
0.89
6 prijzen
Almhof Hoekje choco balls naturel yoghurt
2 + 1 gratis
Bespaar 40%
1.17
0.78
6 prijzen
Almhof Hoekje kers naturel yoghurt
2 + 1 gratis
Bespaar 34%
1.38
0.92
5 prijzen
Almhof Hoekje Venetië pistache yoghurt
2 + 1 gratis
Bespaar 34%
1.38
0.92
6 prijzen
Almhof Chocolade mousse
Bespaar 14%
1.25
5 prijzen
Almhof Chocolademousse
Bespaar 15%
1.42
6 prijzen
Almhof Plantaardig chocolade mousse
Bespaar 20%
2.15
4 prijzen
Bij aanbiedingen zoals "1+1 GRATIS" , "2e halve prijs" of "3 voor €5" is de getoonde prijs alleen geldig bij aankoop van meerdere producten.

Het merk Almhof

Almhof is een merk dat gespecialiseerd is in luxe toetjes, zoals yoghurt, pudding, chocolademousse en vruchtenyoghurt. Met hun romige smaak en gebruik van hoogwaardige ingrediënten zorgen ze voor een heerlijk genietmoment. Almhof biedt een breed assortiment aan toetjes in verschillende smaken en verpakkingen, waardoor er voor iedereen wel iets lekkers te vinden is.

Hoe vaak is er een Almhof aanbieding?

Om te bepalen of je een goede actuele aanbieding gevonden hebt, kun je deze vergelijken met eerdere aanbiedingen.

  1. Gemiddeld is er elke 2 weken een Almhof toetjes aanbieding bij verschillende supermarkten.
  2. Daarbij komt 25% korting het vaakst voor. Deze is gemiddeld elke 7 weken te vinden bij Albert Heijn, Jumbo, Dirk van den Broek of DekaMarkt.
  3. De hoogste korting van 54% is het laatst gezien bij Dirk van den Broek en DekaMarkt (maandag 22 april 2024 - week 17).

Tip! Meer weten over historische prijzen en aanbiedingen? Bekijk een product voor meer details.

Ontdek de heerlijke wereld van Almhof toetjes

Een breed assortiment aan smaken

Almhof biedt een breed assortiment aan toetjes in verschillende smaken. Of je nu houdt van fruitige yoghurt, romige pudding of luchtige chocolademousse, bij Almhof vind je altijd iets wat bij jouw smaakvoorkeur past.

Hoogwaardige ingrediënten voor de lekkerste smaak

Bij Almhof worden alleen het beste fruit en de beste ingrediënten gebruikt. Hierdoor zijn de toetjes van Almhof rijk en vol van smaak. Daarnaast worden er geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen toegevoegd, waardoor je kunt genieten van puur natuurlijke smaken.

Een verwenmomentje voor jezelf

Met de portieverpakkingen van Almhof kun je altijd genieten van een verwenmomentje voor jezelf. Of het nu als toetje na het avondeten is of gewoon tussendoor, met Almhof toetjes maak je elk moment extra speciaal.

Bespaar op Almhof toetjes

Wil je besparen op Almhof toetjes? Let dan goed op aanbiedingen in de supermarkt. Daarnaast kun je ook kiezen voor grotere verpakkingen, waarbij de prijs per portie vaak voordeliger is. Slim boodschappen doen en het bekijken van supermarkt folders kunnen ook helpen om voordelig uit te zijn.

Deze pagina bevat een overzicht van de laagste Almhof prijzen binnen de categorie toetjes bij verschillende supermarkten.
Supermarkten in de prijs vergelijking: AH Bonus van Albert Heijn, Jumbo aanbiedingen, PLUS, COOP, Dirk van den Broek, DekaMarkt en Vomar.

Veelgestelde vragen over toetjes van Almhof

Waarom kiezen voor Almhof?

Het grootste pluspunt van Almhof is de romige smaak van hun producten. Ze gebruiken alleen het beste fruit en de beste ingrediënten, waardoor de toetjes rijk en vol van smaak zijn.

Hoe onderscheid Almhof zich van andere merken?

Almhof onderscheidt zich op verschillende manieren: 1) Ze gebruiken eersteklas ingrediënten voor de lekkerste smaak. 2) Hun evenwichtige recepturen zorgen ervoor dat ze de romigste yoghurt, kwark en desserts kunnen produceren. 3) Ze bieden een breed assortiment aan toetjes in verschillende smaken en verpakkingen.

Waar vind ik actuele Almhof aanbiedingen?

Op SuperPrijsvergelijker.nl kun je alle actuele aanbiedingen van Almhof vinden. Daarnaast is het ook altijd een goed idee om de actuele folder aanbiedingen van supermarkten in de gaten te houden.

Hoe kan ik besparen op Almhof toetjes?

Om te besparen op Almhof toetjes kun je letten op aanbiedingen, grotere verpakkingen kopen en slim boodschappen doen. Ook bonus aanbiedingen en 1+1 gratis acties kunnen helpen om voordelig uit te zijn. Vergeet ook niet om de supermarkt folders te bekijken voor extra kortingen.

Hoe bewaar ik Almhof toetjes het beste?

Almhof toetjes kunnen het beste bewaard worden in de koelkast bij een temperatuur van 4-7°C. Zorg ervoor dat de verpakking goed gesloten is om uitdroging te voorkomen.

Hoe lang zijn Almhof toetjes houdbaar?

De houdbaarheidsdatum van Almhof toetjes staat vermeld op de verpakking. Over het algemeen zijn de toetjes enkele dagen tot enkele weken houdbaar, afhankelijk van het soort product.

Supermarkt instellingen

Toon de volgende supermarkten in de prijsvergelijkingen: