Deze week
47 yoghurt en kwark aanbiedingen

Supermarkt met mensen die boodschappen en geld besparen door middel van aanbiedingen
AH
Jumbo
PLUS
Dirk
COOP
Vomar
DekaMarkt
Hoogvliet

Besparen op Almhof yoghurt en kwark? Vergelijk jouw favoriete supermarkten.

Deze week bespaar je tot 16% met lage prijzen voor Almhof yoghurt en kwark.

Almhof yoghurt en kwark prijzen en aanbiedingen

Er zijn 22 producten gevonden

Almhof Halfvolle fruityoghurt perzik
Bespaar 12%
2.09
4 prijzen
Almhof Halfvolle yoghurt kers
1.97
5 prijzen
Almhof Roomyoghurt aardbei
Bespaar 10%
2.25
6 prijzen
Almhof Roomyoghurt perzik maracuja
Bespaar 10%
2.25
6 prijzen
Almhof Roomyoghurt walnoot griekse honing
Bespaar 10%
2.25
6 prijzen
Almhof Roomyoghurt Spaanse sinaasappel
Bespaar 14%
2.15
6 prijzen
Almhof Roomyoghurt stracciatella
Bespaar 14%
2.15
5 prijzen
Almhof 0% vet yoghurt Aardbei
Bespaar 14%
1.79
5 prijzen
Almhof 0% Vet yoghurt perzik-maracuja
Bespaar 14%
1.79
6 prijzen
Almhof Hoekje choco balls naturel yoghurt
1.17
6 prijzen
Almhof Hoekje choco cookie vanille yoghurt
Bespaar 14%
1.19
6 prijzen
Almhof Hoekje kers naturel yoghurt
1.29
5 prijzen
Almhof Hoekje Venetië pistache yoghurt
Bespaar 14%
1.19
6 prijzen
Almhof Proteine kwark perzik maracuja
Bespaar 11%
2.79
5 prijzen
Almhof Roeryoghurt Naturel
Bespaar 16%
1.45
2 prijzen
Almhof Roomyoghurt morello kers
1.19
2 prijzen
Almhof Roomyoghurt Mumbai mango
Bespaar 13%
2.19
2 prijzen
Almhof Roomyoghurt walnoot-Griekse honing
1.35
4 prijzen
Almhof Volle kwark aardbei
2.89
6 prijzen
Almhof Volle kwark citroen
Bespaar 11%
2.79
6 prijzen
Almhof Volle kwark spaanse sinaasappel
Bespaar 11%
2.79
6 prijzen
Almhof Volle kwark vanille
Bespaar 11%
2.79
6 prijzen
Bij aanbiedingen zoals "1+1 GRATIS" , "2e halve prijs" of "3 voor €5" is de getoonde prijs alleen geldig bij aankoop van meerdere producten.

Het merk Almhof

Almhof is een bekend merk dat gespecialiseerd is in verschillende soorten yoghurt, kwark en vruchtenyoghurt. Ze bieden een breed assortiment aan smaken en variaties, zoals fruityoghurt, volle kwark en roomyoghurt. Almhof staat bekend om de romige smaak en de gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Met hun producten kun je zorgeloos genieten van heerlijke zuivelproducten.

Hoe vaak is er een Almhof aanbieding?

Om te bepalen of je een goede actuele aanbieding gevonden hebt, kun je deze vergelijken met eerdere aanbiedingen.

  1. Gemiddeld is er elke week een Almhof yoghurt en kwark aanbieding bij verschillende supermarkten.
  2. Daarbij komt 25% korting het vaakst voor. Deze is gemiddeld elke 2 weken te vinden bij Albert Heijn, Jumbo, Dirk van den Broek of DekaMarkt.
  3. De hoogste korting van 56% is het laatst gezien bij Dirk van den Broek en DekaMarkt (maandag 22 april 2024 - week 17).

Tip! Meer weten over historische prijzen en aanbiedingen? Bekijk een product voor meer details.

Almhof: Romige zuivelproducten om van te genieten

Een breed assortiment aan smaken

Almhof biedt een breed assortiment aan smaken en variaties, zodat er voor iedereen iets lekkers te vinden is. Of je nu houdt van fruitige yoghurt, romige kwark of verrassende combinaties, Almhof heeft het allemaal. Van aardbei tot pistache en van perzik tot choco cookie, er is altijd een smaak die jouw favoriet zal worden.

Romigheid ten top

Wat Almhof onderscheidt van andere merken is de romige smaak van hun zuivelproducten. Dit komt doordat ze gebruik maken van evenwichtige recepturen die zorgen voor de romigste yoghurt en kwark. Bij elke hap proef je de volle smaak en geniet je optimaal van het moment.

Hoogwaardige ingrediënten

Almhof staat bekend om het gebruik van alleen het lekkerste fruit en de beste ingrediënten. Hierdoor zijn hun yoghurt en kwark niet alleen rijk van smaak, maar ook van hoge kwaliteit. Almhof streeft ernaar om puur genieten te bieden, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Tips voor slim boodschappen doen

Wil je besparen op Almhof yoghurt en kwark? Let dan op aanbiedingen in de supermarkt en koop grotere verpakkingen, aangezien deze vaak voordeliger zijn. Daarnaast kun je profiteren van 'bonus aanbiedingen' en '1+1 gratis' acties. Vergeet ook niet om de supermarkt folders te bekijken, waarin regelmatig kortingen voor Almhof producten te vinden zijn.

Deze pagina bevat een overzicht van de laagste Almhof prijzen binnen de categorie yoghurt en kwark bij verschillende supermarkten.
Supermarkten in de prijs vergelijking: AH Bonus van Albert Heijn, Jumbo aanbiedingen, PLUS, COOP, Dirk van den Broek, DekaMarkt en Vomar.

Veelgestelde vragen over yoghurt en kwark van Almhof

Waarom kiezen voor Almhof?

Het grootste pluspunt van Almhof producten is de romige smaak. Daarnaast gebruiken ze alleen het lekkerste fruit en de beste ingrediënten, waardoor de yoghurt en kwark rijk en vol van smaak zijn.

Hoe onderscheidt Almhof zich van andere merken?

Almhof onderscheidt zich op verschillende manieren: 1) Ze bieden een breed assortiment aan smaken en variaties, waardoor er voor iedereen iets lekkers te vinden is. 2) De romige smaak van hun producten is uniek en kenmerkend voor Almhof. 3) Ze gebruiken alleen hoogwaardige ingrediënten, waardoor de yoghurt en kwark van hoge kwaliteit zijn.

Waar vind ik actuele Almhof aanbiedingen?

Voor actuele Almhof aanbiedingen kun je terecht op SuperPrijsvergelijker.nl, waar je alle actuele aanbiedingen kunt vinden. Daarnaast is het ook de moeite waard om de folder van de supermarkt in de gaten te houden, omdat daar vaak ook aanbiedingen voor Almhof producten te vinden zijn.

Hoe kan ik besparen op Almhof yoghurt en kwark?

Er zijn verschillende manieren om te besparen op Almhof yoghurt en kwark. Je kunt bijvoorbeeld letten op aanbiedingen en grotere verpakkingen kopen, aangezien deze vaak voordeliger zijn. Daarnaast kun je ook profiteren van 'bonus aanbiedingen' en '1+1 gratis' acties. Het bekijken van supermarkt folders is ook een goede manier om op de hoogte te blijven van eventuele kortingen.

Hoe bewaar ik Almhof yoghurt en kwark het beste?

Almhof yoghurt en kwark kun je het beste bewaren in de koelkast bij een temperatuur tussen de 2°C en 6°C. Zorg ervoor dat de verpakking goed gesloten is om uitdroging en geuroverdracht te voorkomen.

Hoe kan ik Almhof yoghurt en kwark het beste gebruiken?

Almhof yoghurt en kwark zijn veelzijdige zuivelproducten die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Je kunt ze bijvoorbeeld puur eten als ontbijt of tussendoortje, maar je kunt ze ook gebruiken als basis voor smoothies, desserts en bakrecepten. Laat je creativiteit de vrije loop!

Hoeveel calorieën zitten er in Almhof yoghurt en kwark?

De hoeveelheid calorieën in Almhof yoghurt en kwark varieert per product. Het is raadzaam om de voedingswaarde op de verpakking te raadplegen voor specifieke informatie.

Supermarkt instellingen

Toon de volgende supermarkten in de prijsvergelijkingen: