Deze week
4 zoet broodbeleg aanbiedingen

Supermarkt met mensen die boodschappen en geld besparen door middel van aanbiedingen
AH
Jumbo
PLUS
Dirk
COOP
Vomar
DekaMarkt
Hoogvliet

Besparen op De Ruijter zoet broodbeleg? Vergelijk jouw favoriete supermarkten.

Deze week bespaar je tot 15% met lage prijzen voor De Ruijter zoet broodbeleg.

De Ruijter zoet broodbeleg prijzen en aanbiedingen

Er zijn 23 producten gevonden

De Ruijter Anijshagel
Bespaar 12%
2.29
6 prijzen
De Ruijter Bebogeen caramel
Bespaar 14%
2.15
5 prijzen
De Ruijter Blauwe en witte muisjes
Bespaar 14%
2.69
6 prijzen
De Ruijter Bosvruchtenhagel
2.56
3 prijzen
De Ruijter Chocoladehagel melk
Bespaar 14%
3.49
3 prijzen
De Ruijter Chocoladehagel melk
Bespaar 15%
2.35
6 prijzen
De Ruijter Chocoladehagel puur
Bespaar 11%
3.74
3 prijzen
De Ruijter Chocoladehagel puur
Bespaar 15%
2.35
6 prijzen
De Ruijter Chocoladevlokken melk
Bespaar 10%
2.99
6 prijzen
De Ruijter Chocoladevlokken puur
2.85
6 prijzen
De Ruijter Gestampte muisjes
Bespaar 10%
2.35
6 prijzen
De Ruijter Hagel puur
Bespaar 10%
2.08
2 prijzen
De Ruijter Hagelfeest
3.59
4 prijzen
De Ruijter Kleintjes extra jam
Bespaar 13%
2.99
6 prijzen
De Ruijter Kleintjes hagelslag
3.22
3 prijzen
De Ruijter Royaal chocolade vlokken extra puur
Bespaar 10%
3.09
6 prijzen
De Ruijter Royaal chocoladehagel extra puur
Bespaar 10%
3.75
4 prijzen
De Ruijter Roze en witte muisjes
Bespaar 14%
2.69
6 prijzen
De Ruijter Specials extra puur
2.96
2 prijzen
De Ruijter Specials hagelslag intens puur
2.79
5 prijzen
De Ruijter Vlokfeest chocoladevlokken
2.89
6 prijzen
De Ruijter Vruchten hagel
Bespaar 10%
2.45
6 prijzen
De Ruijter Witte chocoladevlokken
2.85
6 prijzen
Bij aanbiedingen zoals "1+1 GRATIS" , "2e halve prijs" of "3 voor €5" is de getoonde prijs alleen geldig bij aankoop van meerdere producten.

Het merk De Ruijter

De Ruijter is een bekend merk dat al meer dan 150 jaar de Nederlandse traditie van het versieren van brood en andere gerechten met hagelslag, vlokken en vruchtenhagel voortzet. De producten van De Ruijter zijn heerlijk als broodbeleg, maar kunnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld cupcakes, taarten en yoghurt te versieren. Met de verschillende varianten en smaken kun je eindeloos variëren en elke maaltijd iets speciaals maken.

Hoe vaak is er een De Ruijter aanbieding?

Om te bepalen of je een goede actuele aanbieding gevonden hebt, kun je deze vergelijken met eerdere aanbiedingen.

  1. Gemiddeld is er elke 3 weken een De Ruijter zoet broodbeleg aanbieding bij verschillende supermarkten.
  2. Daarbij komt 33% korting het vaakst voor. Deze is gemiddeld elke 6 weken te vinden bij Albert Heijn, Jumbo, PLUS, Dirk van den Broek, COOP of DekaMarkt.
  3. De hoogste korting van 60% is het laatst gezien bij Dirk van den Broek en DekaMarkt (maandag 9 oktober 2023 - week 42).

Tip! Meer weten over historische prijzen en aanbiedingen? Bekijk een product voor meer details.

Ontdek de heerlijke wereld van De Ruijter strooisels

Een Nederlandse traditie

Al meer dan 150 jaar vertegenwoordigen De Ruijter strooisels de Nederlandse traditie van het versieren van brood met hagelslag, vlokken en vruchtenhagel. Het begon allemaal in 1860 toen C.R. de Ruijter zijn banketbakkerij opende in Baarn en begon met de productie en verkoop van Muisjes®, het allereerste product van De Ruijter. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een begrip in Nederland.

Eindeloos genieten

Met De Ruijter strooisels kun je eindeloos variëren en genieten. Of je nu kiest voor hagelslag, vlokken of vruchtenhagel, er is altijd iets lekkers te vinden. De verschillende varianten bieden voor ieder wat wils, van pure chocoladehagelslag tot bosvruchtenhagel. Voeg ze toe aan brood, beschuit, yoghurt of havermout voor een zoete en feestelijke twist.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij De Ruijter staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom worden de strooisels gemaakt van rainforest alliance gecertificeerde cacao, waardoor je niet alleen kunt genieten van een heerlijke smaak, maar ook bijdraagt aan een betere wereld voor mens en natuur. De Ruijter wil namelijk niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst kunnen blijven genieten van de lekkerste strooisels.

Tips om te besparen

Wil je besparen op De Ruijter strooisels? Let dan goed op aanbiedingen en acties in de supermarkt. Vaak zijn er 'bonus aanbiedingen' of '1+1 gratis' acties waarbij je voordelig kunt inslaan. Daarnaast is het vaak voordeliger om grotere verpakkingen te kopen. Ook kun je de supermarkt folders in de gaten houden voor speciale kortingsacties.

Deze pagina bevat een overzicht van de laagste De Ruijter prijzen binnen de categorie zoet broodbeleg bij verschillende supermarkten.
Supermarkten in de prijs vergelijking: AH Bonus van Albert Heijn, Jumbo aanbiedingen, PLUS, COOP, Dirk van den Broek, DekaMarkt en Vomar.

Veelgestelde vragen over zoet broodbeleg van De Ruijter

Waarom kiezen voor De Ruijter?

Het grootste pluspunt van De Ruijter producten is de lange traditie en ervaring in het maken van hagelslag, vlokken en vruchtenhagel. Al meer dan 150 jaar staan ze garant voor kwaliteit en genot bij elke maaltijd.

Hoe onderscheidt De Ruijter zich van andere merken?

De Ruijter onderscheidt zich op verschillende manieren. Ten eerste bieden ze een breed assortiment aan varianten en smaken, waardoor er altijd iets lekkers te vinden is. Daarnaast hecht De Ruijter veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid, wat onder andere terug te zien is in het gebruik van rainforest alliance gecertificeerde cacao.

Waar vind ik actuele De Ruijter aanbiedingen?

Voor actuele De Ruijter aanbiedingen kun je terecht op SuperPrijsvergelijker.nl, waar je alle actuele aanbiedingen kunt vinden. Daarnaast is het ook handig om de folder van de supermarkt in de gaten te houden, aangezien daar vaak ook De Ruijter producten in de aanbieding zijn.

Hoe kan ik besparen op De Ruijter strooisels?

Er zijn verschillende manieren om te besparen op De Ruijter strooisels. Ten eerste kun je letten op aanbiedingen en acties, zoals 'bonus aanbiedingen' of '1+1 gratis'. Daarnaast is het vaak voordeliger om grotere verpakkingen te kopen. Ook is het handig om de supermarkt folders in de gaten te houden, aangezien daar regelmatig kortingsacties voor De Ruijter producten in staan.

Wat is het bewaaradvies voor De Ruijter strooisels?

De Ruijter strooisels kun je het beste bewaren op een koele en droge plaats, bijvoorbeeld in een keukenkastje. Zorg ervoor dat de verpakking goed gesloten blijft om de kwaliteit en smaak optimaal te behouden.

Hoe kan ik De Ruijter strooisels gebruiken bij het bakken?

De Ruijter strooisels zijn perfect om gerechten zoals cupcakes, taarten of gebak mee te versieren. Strooi ze over de bovenkant van het gebak voor een feestelijk en smakelijk resultaat. Je kunt ook creatief zijn en ze bijvoorbeeld gebruiken om letters of vormpjes te maken.

Hoe lang zijn De Ruijter strooisels houdbaar?

De Ruijter strooisels zijn minimaal houdbaar tot de datum die op de verpakking staat vermeld. Zorg ervoor dat je ze binnen deze periode consumeert voor de beste kwaliteit en smaak.

Supermarkt instellingen

Toon de volgende supermarkten in de prijsvergelijkingen: