Deze week in haarverzorging:
7 Loving Blends aanbiedingen

Supermarkt met mensen die boodschappen en geld besparen door middel van aanbiedingen
AH
Jumbo
PLUS
Dirk
COOP
Vomar
DekaMarkt
Hoogvliet

Besparen op Loving Blends haarverzorging? Vergelijk de 7 beste aanbiedingen.

Deze week aanbiedingen met wel 54% korting in de categorie haarverzorging!

Loving Blends haarverzorging prijzen en aanbiedingen

Er zijn 7 producten gevonden

Loving Blends Argan & camelia conditioner
1 + 1 gratis
t/m zondag
4.99
2.50
6 prijzen
Loving Blends Argan & camelia shampoo
1 + 1 gratis
t/m zondag
4.99
2.50
6 prijzen
Loving Blends Avocado en karit conditioner
1 + 1 gratis
t/m zondag
4.99
2.50
3 prijzen
Loving Blends Avocado en karit shampoo
1 + 1 gratis
t/m zondag
4.99
2.50
4 prijzen
Loving Blends Honinggoud conditioner
1 + 1 gratis
t/m zondag
4.99
2.50
6 prijzen
Loving Blends Honinggoud shampoo
1 + 1 gratis
t/m zondag
4.99
2.50
6 prijzen
Loving Blends Magnetic charcoal shampoo
1 + 1 gratis
t/m zondag
4.99
2.50
3 prijzen
Bij aanbiedingen zoals "1+1 GRATIS" , "2e halve prijs" of "3 voor €5" is de getoonde prijs alleen geldig bij aankoop van meerdere producten.

Het merk Loving Blends

Welkom bij Loving Blends! Wij zijn een merk dat gespecialiseerd is in haarverzorging zoals shampoo, conditioner en crèmespoeling. Onze producten zijn ontworpen voor verschillende haartypen zoals normaal, droog, dof en beschadigd haar. Onze sleutelwoorden zijn herstellend, verzorgend en voedend. Naast het bieden van de beste kwaliteit producten voor je haar, bieden we ook regelmatig een interessante Loving Blends aanbieding aan! Dus houd onze pagina in de gaten voor de laatste deals.

Hoe vaak is er een Loving Blends aanbieding?

Om te bepalen of je een goede actuele aanbieding gevonden hebt, kun je deze vergelijken met eerdere aanbiedingen.

  1. Gemiddeld is er elke week een Loving Blends haarverzorging aanbieding bij verschillende supermarkten.
  2. Daarbij komt 50% korting het vaakst voor. Deze is gemiddeld elke 2 weken te vinden bij Albert Heijn, Jumbo, Dirk van den Broek, COOP of DekaMarkt.
  3. De hoogste korting van 58% is het laatst gezien bij Dirk van den Broek en DekaMarkt (maandag 6 november 2023 - week 46).

Tip! Meer weten over historische prijzen en aanbiedingen? Bekijk een product voor meer details.

Ontdek de wereld van Loving Blends

Introductie Loving Blends

Loving Blends is een merk dat zich richt op natuurlijke en duurzame haarverzorging. Of je nu normaal, droog, dof of beschadigd haar hebt, Loving Blends heeft een product dat bij jou past.

Onze ingrediënten

We gebruiken ingrediënten zoals honing, avocado olie en sheaboter in onze formules. Deze natuurlijke ingrediënten helpen om het haar te voeden en te herstellen.

Duurzaamheid bij Loving Blends

Bij Loving Blends nemen we onze verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Daarom zijn al onze flessen 100% gerecycled en recyclebaar.

Dierenwelzijn

We zijn trots om te vermelden dat we gecertificeerd zijn door Cruelty Free International. Dit betekent dat geen van onze producten op dieren is getest.

Loving Blends aanbiedingen

Naast het bieden van kwaliteitsproducten, streven we er ook naar om deze toegankelijk te maken voor iedereen. Houd daarom onze aanbiedingen in de gaten voor geweldige deals!

Deze pagina bevat een overzicht van de laagste Loving Blends prijzen binnen de categorie haarverzorging bij verschillende supermarkten.
Supermarkten in de prijs vergelijking: AH Bonus van Albert Heijn, Jumbo aanbiedingen, PLUS, COOP, Dirk van den Broek, DekaMarkt en Vomar.

Veelgestelde vragen over haarverzorging van Loving Blends

Waarom kiezen voor Loving Blends?

Loving Blends is een merk dat zich richt op het leveren van natuurlijke en duurzame producten die het haar voeden en herstellen. Onze producten zijn gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en verpakt in 100% gerecyclede en recyclebare flessen.

Hoe onderscheidt Loving Blends zich van andere merken?

Loving Blends onderscheidt zich door het gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals honing, avocado olie en sheaboter, onze toewijding aan duurzaamheid door het gebruik van gerecycled materiaal voor onze verpakkingen, en ons streven naar dierenwelzijn door onze certificering door Cruelty Free International.

Hoe kan ik besparen op Loving Blends shampoo?

Er zijn verschillende manieren om te besparen op Loving Blends shampoo. Ten eerste, let op onze regelmatige aanbiedingen en bonusaanbiedingen. Ten tweede, overweeg om grotere verpakkingen te kopen die vaak een betere prijs-kwaliteitverhouding bieden. En tot slot, bekijk regelmatig supermarkt folders voor de laatste deals en 1+1 gratis aanbiedingen.

Wat maakt de Loving Blends Honing Goud shampoo speciaal?

Onze Honing Goud shampoo is speciaal ontwikkeld voor beschadigd en breekbaar haar. Het combineert bijenwas en duurzaam geproduceerde acacia honing om het haar te voeden en te herstellen.

Is Loving Blends siliconenvrij?

Ja, al onze formules zijn zonder siliconen voor een natuurlijk gevoel.

Wat is het effect van de Loving Blends Avocado Olie & Shea Boter conditioner?

Deze conditioner voedt zeer droog of pluizig haar intensief, waardoor het stralend wordt en makkelijker in model te brengen.

Waarom bevat de Loving Blends Argan & Cameliaolie shampoo arganolie?

Arganolie bevat vitamine E en natuurlijke omega vetten die droog haar voeden en herstellen, waardoor het glanzender wordt. Bovendien maken omega vetten het haar sterker.

Hoe helpt de Loving Blends Magnetic Charcoal Shampoo bij een vette hoofdhuid?

Deze shampoo verwijdert onmiddellijk overtollig talg en zuivert de hoofdhuid. Daarnaast hydrateert het de lengtes van het haar tot wel 72 uur.

Supermarkt instellingen

Toon de volgende supermarkten in de prijsvergelijkingen: