Deze week
38 kaas aanbiedingen

Supermarkt met mensen die boodschappen en geld besparen door middel van aanbiedingen
AH
Jumbo
PLUS
Dirk
COOP
Vomar
DekaMarkt
Hoogvliet

Besparen op Beemster kaas? Vergelijk jouw favoriete supermarkten.

Deze week bespaar je tot 11% met lage prijzen voor Beemster kaas.

Beemster kaas prijzen en aanbiedingen

Er zijn 13 producten gevonden

Beemster Belegen 30+ plakken
2.89
6 prijzen
Beemster Belegen 48+ plakken
2.89
6 prijzen
Beemster Belegen 48+ plakken voordeel
4.69
4 prijzen
Beemster Extra belegen 48+ plakken
3.19
6 prijzen
Beemster Extra oud 48+ plakken
Bespaar 10%
3.29
5 prijzen
Beemster Jong 30+ plakken
Bespaar 10%
2.79
5 prijzen
Beemster Jong 48+ plakken
2.79
6 prijzen
Beemster Jong 48+ plakken voordeel
4.25
4 prijzen
Beemster Jong belegen 30+ plakken
2.89
6 prijzen
Beemster Jong belegen 48+ plakken
2.89
6 prijzen
Beemster Jong belegen 48+ plakken voordeel
4.59
4 prijzen
Beemster Oud 30+ plakken
Bespaar 11%
3.29
6 prijzen
Beemster Oud 48+ plakken
3.29
6 prijzen
Bij aanbiedingen zoals "1+1 GRATIS" , "2e halve prijs" of "3 voor €5" is de getoonde prijs alleen geldig bij aankoop van meerdere producten.

Het merk Beemster

Beemster is een bekend Nederlands kaasmerk dat een breed assortiment aan verschillende soorten kaas aanbiedt. Van jong belegen tot extra oud, Beemster heeft voor ieder wat wils. De kazen van Beemster worden bereid met 100% verse Noord-Hollandse weidemelk en hebben stuk voor stuk een unieke en verfijnde smaak. In de Beemster polder staat de kaasmakerij waar met veel aandacht voor mens, dier en milieu gewerkt wordt. Traditionele productiemethodes worden gecombineerd met moderne technieken om de beste kwaliteit kaas te produceren.

Hoe vaak is er een Beemster aanbieding?

Om te bepalen of je een goede actuele aanbieding gevonden hebt, kun je deze vergelijken met eerdere aanbiedingen.

  1. Gemiddeld is er elke 3 weken een Beemster kaas aanbieding bij verschillende supermarkten.
  2. Daarbij komt 30% korting het vaakst voor. Deze is gemiddeld elke 4 weken te vinden bij Albert Heijn, Jumbo, PLUS, Dirk van den Broek of DekaMarkt.
  3. De hoogste korting van 53% is het laatst gezien bij PLUS (maandag 2 oktober 2023 - week 41).

Tip! Meer weten over historische prijzen en aanbiedingen? Bekijk een product voor meer details.

Ontdek de heerlijke kazen van Beemster

Een breed assortiment aan kazen

Beemster biedt een breed assortiment aan verschillende soorten kaas, van jong belegen tot extra oud. Met zoveel keuze is er voor ieder wat wils. Of je nu houdt van een milde en romige smaak of juist van een pittige en intense smaak, Beemster heeft het allemaal.

Bereid met 100% verse Noord-Hollandse weidemelk

Alle kazen van Beemster worden bereid met 100% verse Noord-Hollandse weidemelk. Dit zorgt voor een unieke en verfijnde smaak. De melk komt rechtstreeks van boeren uit de Beemster polder, waar aandacht wordt besteed aan het welzijn van de koeien en het behoud van de natuur.

Traditionele productiemethodes

Bij Beemster blijven ze trouw aan tradities. Zo wordt de wrongel nog handmatig geroerd en wordt de kaas op natuurlijke wijze gerijpt. Deze traditionele productiemethodes dragen bij aan de karakteristieke smaak en kwaliteit van Beemster kaas.

Duurzaamheid staat voorop

Bij Beemster staat duurzaamheid hoog in het vaandel. In de hele keten wordt gewerkt met aandacht voor mens, dier en milieu. Zo is de kaasmakerij volledig klimaatneutraal en worden de kazen op een ambachtelijke en duurzame manier geproduceerd.

Deze pagina bevat een overzicht van de laagste Beemster prijzen binnen de categorie kaas bij verschillende supermarkten.
Supermarkten in de prijs vergelijking: AH Bonus van Albert Heijn, Jumbo aanbiedingen, PLUS, COOP, Dirk van den Broek, DekaMarkt en Vomar.

Veelgestelde vragen over kaas van Beemster

Waarom kiezen voor Beemster?

Het grootste pluspunt van Beemster kaas is de unieke en verfijnde smaak. De kazen worden bereid met 100% verse Noord-Hollandse weidemelk en hebben stuk voor stuk een karakteristiek karakter.

Hoe onderscheidt Beemster zich van andere merken?

Beemster onderscheidt zich op verschillende manieren van andere merken. Ten eerste wordt elke stap in het productieproces uitgevoerd met aandacht voor mens, dier en milieu. Daarnaast maakt Beemster gebruik van traditionele productiemethodes, zoals het handmatig roeren van de wrongel en het natuurlijk laten rijpen van de kaas. Tot slot heeft Beemster ook oog voor duurzaamheid door volledig klimaatneutraal te produceren.

Waar vind ik actuele Beemster aanbiedingen?

Voor actuele Beemster aanbiedingen kun je terecht bij SuperPrijsvergelijker.nl. Hier vind je alle actuele aanbiedingen van verschillende supermarkten. Daarnaast is het ook altijd een goed idee om de folderaanbiedingen van supermarkten in de gaten te houden.

Hoe kan ik besparen op Beemster kaas?

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt besparen op Beemster kaas. Ten eerste kun je letten op aanbiedingen en acties, zoals 'bonus aanbiedingen' en '1+1 gratis'. Daarnaast is het vaak voordeliger om grotere verpakkingen te kopen in plaats van losse plakken. Ook het bekijken van supermarkt folders kan helpen om extra voordelig uit te zijn.

Hoe moet ik Beemster kaas bewaren?

Beemster kaas kun je het beste bewaren in de koelkast, op een temperatuur tussen de 4 en 7 graden Celsius. Zorg ervoor dat de kaas goed verpakt is om uitdroging en geuroverdracht te voorkomen.

Hoe lang is Beemster kaas houdbaar?

Beemster kaas is, afhankelijk van de rijping, gemiddeld 4 tot 6 weken houdbaar. Let altijd op de houdbaarheidsdatum die op de verpakking staat.

Hoe kan ik Beemster kaas het beste serveren?

Beemster kaas is heerlijk op een vers, knapperig broodje. Een goede lik roomboter en meer heeft het niet nodig. Daarnaast kun je Beemster kaas ook gebruiken in warme gerechten, zoals tosti's of pasta.

Wat is het verschil tussen jonge en oude Beemster kaas?

Het verschil tussen jonge en oude Beemster kaas zit voornamelijk in de smaak en textuur. Jonge Beemster kaas is smeuïg en mild van smaak, terwijl oude Beemster kaas een pittige en rijke smaak heeft met kristallen in de structuur.

Hoe kan ik Beemster kaas het beste bewaren?

Beemster kaas kun je het beste bewaren in de koelkast, op een temperatuur tussen de 4 en 7 graden Celsius. Zorg ervoor dat de kaas goed verpakt is om uitdroging en geuroverdracht te voorkomen.

Is Beemster kaas lactosevrij?

Beemster kaas is op natuurlijke wijze lactosevrij (<0,1%). Dit betekent dat mensen met lactose-intolerantie over het algemeen geen problemen zullen ervaren bij het consumeren van Beemster kaas.

Supermarkt instellingen

Toon de volgende supermarkten in de prijsvergelijkingen: