Deze week
37 kaas aanbiedingen

Supermarkt met mensen die boodschappen en geld besparen door middel van aanbiedingen
AH
Jumbo
PLUS
Dirk
COOP
Vomar
DekaMarkt
Hoogvliet

Besparen op Milner kaas? Vergelijk jouw favoriete supermarkten.

Deze week bespaar je tot 12% met lage prijzen voor Milner kaas.

Milner kaas prijzen en aanbiedingen

Er zijn 2 producten gevonden

Milner jong belegen stuk
7.54
2 prijzen
Milner Oud 30+ plakken
Bespaar 12%
3.59
6 prijzen
Bij aanbiedingen zoals "1+1 GRATIS" , "2e halve prijs" of "3 voor €5" is de getoonde prijs alleen geldig bij aankoop van meerdere producten.

Het merk Milner

Milner biedt een breed scala aan kaasproducten, variërend van jong en mild tot oud en pittig. De producten van Milner zijn gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om smaakvolle kazen te produceren die zowel jonge als oude kaasliefhebbers kunnen waarderen. Deze kazen zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar een gezondere optie, omdat ze 40% minder vet bevatten in vergelijking met andere 48+ kazen. Ze worden gemaakt van halfvolle 100% weidemelk, wat bijdraagt aan hun unieke smaak en textuur. Enkele van de populaire keuzes uit het assortiment zijn de belegen, gekruide, gesneden, komijnkaas en voorverpakte kaas. Blijf op de hoogte om geen Milner aanbieding te missen!

Hoe vaak is er een Milner aanbieding?

Om te bepalen of je een goede actuele aanbieding gevonden hebt, kun je deze vergelijken met eerdere aanbiedingen.

  1. Gemiddeld is er elke 3 weken een Milner kaas aanbieding bij verschillende supermarkten.
  2. Daarbij komt 50% korting het vaakst voor. Deze is gemiddeld elke 4 weken te vinden bij Albert Heijn, Jumbo of COOP.
  3. De hoogste korting van 56% is het laatst gezien bij Dirk van den Broek en DekaMarkt (maandag 17 juni 2024 - week 25).

Tip! Meer weten over historische prijzen en aanbiedingen? Bekijk een product voor meer details.

Een diepere blik op het merk: Milner

Het Merk: Milner

Milner is een prominent merk in de wereld van kaas. Ze bieden een breed scala aan kaasproducten die bekend staan om hun hoge kwaliteit en smaak. De producten variëren van jong en mild tot oud en pittig, waardoor er voor iedere kaasliefhebber wel iets lekkers te vinden is.

Vetarm & Rijk aan Eiwit

Het unieke aan Milner is dat hun kazen 40% minder vet bevatten in vergelijking met andere 48+ kazen, wat ze een gezondere optie maakt zonder in te boeten op smaak. Daarnaast zijn de kazen rijk aan eiwit door het gebruik van halfvolle 100% weidemelk. Dit maakt Milner ideaal voor mensen die bewust bezig zijn met hun voeding.

Variëteit in Smaak

Van belegen tot jonge kaas, Milner heeft het allemaal. Elke variant heeft zijn eigen unieke textuur en smaakprofiel, waardoor je telkens weer iets nieuws kunt ontdekken. Zo is er bijvoorbeeld de Milner Komijnkaas, een licht pittige kaas met echte komijnzaadjes, of de Milner Jong Belegen, een lekkere en licht pittige kaas.

Gemakkelijk & Vers

Bovendien zorgt Milner niet alleen voor smaakvolle, maar ook voor gemakkelijke producten. De gesneden kazen worden geleverd in hersluitbare verpakkingen met een unieke versluiting om de kaas vers te houden. Dit, in combinatie met de variëteit in smaken en het gezonde aspect, maakt Milner een excellente keuze voor kaasliefhebbers.

Deze pagina bevat een overzicht van de laagste Milner prijzen binnen de categorie kaas bij verschillende supermarkten.
Supermarkten in de prijs vergelijking: AH Bonus van Albert Heijn, Jumbo aanbiedingen, PLUS, COOP, Dirk van den Broek, DekaMarkt en Vomar.

Veelgestelde vragen over kaas van Milner

Waarom kiezen voor Milner?

Milner is een geweldige keuze voor kaasliefhebbers die op zoek zijn naar een gezondere optie zonder in te leveren op smaak. Hun producten bevatten 40% minder vet in vergelijking met andere 48+ kazen.

Hoe onderscheid Milner zich van andere merken?

Milner onderscheidt zich door hun gebruik van halfvolle 100% weidemelk, waardoor hun kazen rijk zijn aan eiwit en toch minder vet bevatten. Daarnaast hebben ze een breed assortiment aan smaken zoals belegen, jong, en komijnkaas. Ook zijn hun kazen al gesneden en in een hersluitbare verpakking, wat zorgt voor gemak en versheid.

Hoe kan ik besparen op Milner kaas?

Er zijn verschillende manieren om te besparen op Milner kaas. Blijf op de hoogte van bonus aanbiedingen of 1+1 gratis acties in de supermarkt. Het kan ook voordeliger zijn om grotere verpakkingen te kopen. Vergeet niet de supermarkt folders te bekijken voor actuele aanbiedingen.

Wat is het vetpercentage van Milner kaas?

Milner kaas bevat 40% minder vet dan andere 48+ kazen.

Is Milner kaas rijk aan eiwit?

Ja, door het gebruik van halfvolle 100% weidemelk is Milner kaas rijk aan eiwit.

Hoeveel plakken zitten er in een verpakking Milner kaas?

Het aantal plakken per verpakking kan variëren, maar over het algemeen bevatten ze tussen de 6 en 7 plakken.

Waar wordt Milner kaas van gemaakt?

Milner kaas wordt gemaakt van halfvolle 100% weidemelk.

Supermarkt instellingen

Toon de volgende supermarkten in de prijsvergelijkingen: