Deze week
19 chocolade aanbiedingen

Supermarkt met mensen die boodschappen en geld besparen door middel van aanbiedingen
AH
Jumbo
PLUS
Dirk
COOP
Vomar
DekaMarkt
Hoogvliet

Besparen op Tony's Chocolonely chocolade? Vergelijk jouw favoriete supermarkten.

Deze week bespaar je tot 14% met lage prijzen voor Tony's Chocolonely chocolade.

Tony's Chocolonely chocolade prijzen en aanbiedingen

Er zijn 19 producten gevonden

Tony's Chocolonely 70% Puur
Bespaar 10%
3.35
5 prijzen
Tony's Chocolonely B&J donkere melk brownie
Bespaar 14%
3.59
4 prijzen
Tony's Chocolonely B&J witte strawberry cheesecake
Bespaar 12%
3.69
5 prijzen
Tony's Chocolonely Donkere melk 42%
Bespaar 14%
3.39
5 prijzen
Tony's Chocolonely Melk
Bespaar 14%
3.19
6 prijzen
Tony's Chocolonely Melk chocolate chip cookie
Bespaar 10%
3.79
3 prijzen
Tony's Chocolonely Melk crunch pecan karamel
3.55
4 prijzen
Tony's Chocolonely Melk hazelnoot
Bespaar 13%
3.19
6 prijzen
Tony's Chocolonely Melk hazelnoot crunch
Bespaar 10%
3.56
3 prijzen
Tony's Chocolonely Melk karamel biscuit
Bespaar 10%
3.56
3 prijzen
Tony's Chocolonely Melk karamel zeezout
Bespaar 13%
3.19
6 prijzen
Tony's Chocolonely Melk noga
3.68
3 prijzen
Tony's Chocolonely Melk pennywafel
3.75
2 prijzen
Tony's Chocolonely Proeverijtje
9.69
3 prijzen
Tony's Chocolonely Puur amandel zeezout
Bespaar 13%
3.19
6 prijzen
Tony's Chocolonely Rainbow mix
Bespaar 14%
3.85
6 prijzen
Tony's Chocolonely Wit
3.62
3 prijzen
Tony's Chocolonely Wit framboos
Bespaar 10%
3.39
5 prijzen
Bij aanbiedingen zoals "1+1 GRATIS" , "2e halve prijs" of "3 voor €5" is de getoonde prijs alleen geldig bij aankoop van meerdere producten.

Het merk Tony's Chocolonely

Tony's Chocolonely is een bekend merk dat zich inzet voor 100% slaafvrije chocolade. Ze hebben een breed assortiment aan chocoladerepen met verschillende smaken en verrassende combinaties. Of je nu houdt van pure, melk- of witte chocolade, Tony's Chocolonely heeft voor ieder wat wils. Het merk staat bekend om zijn missie om de norm te maken in de chocolade-industrie en laat zien dat chocolade maken anders kan. Met elke hap draag je bij aan hun missie en help je mee om alle chocolade wereldwijd slaafvrij te maken.

Hoe vaak is er een Tony's Chocolonely aanbieding?

Om te bepalen of je een goede actuele aanbieding gevonden hebt, kun je deze vergelijken met eerdere aanbiedingen.

  1. Gemiddeld is er elke 2 weken een Tony's Chocolonely chocolade aanbieding bij verschillende supermarkten.
  2. Daarbij komt 33% korting het vaakst voor. Deze is gemiddeld elke 5 weken te vinden bij Albert Heijn, Jumbo, Dirk van den Broek of DekaMarkt.
  3. De hoogste korting van 45% is het laatst gezien bij Dirk van den Broek en DekaMarkt (maandag 6 november 2023 - week 46).

Tip! Meer weten over historische prijzen en aanbiedingen? Bekijk een product voor meer details.

Tony's Chocolonely: genieten van eerlijke en verrassende chocolade

Een missie voor slaafvrije chocolade

Tony's Chocolonely is niet zomaar een chocolademerk. Ze hebben een missie: 100% slaafvrije chocolade de norm maken. Dit betekent dat ze zich inzetten om ervoor te zorgen dat er geen sprake is van moderne slavernij en illegale kinderarbeid in de cacaoketen. Met elke hap draag je bij aan deze missie en laat je zien dat chocolade maken anders kan. Tony's Chocolonely is dan ook een merk met een verhaal, waar je met trots van kunt genieten.

Verrassende smaken en combinaties

Wat Tony's Chocolonely echt uniek maakt, zijn de verrassende smaken en combinaties die ze aanbieden. Of je nu houdt van pure, melk- of witte chocolade, er is altijd een smaak die bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan pure chocolade met 70% cacao, melkchocolade met noten of witte chocolade met cheesecake smaak. Daarnaast zijn alle repen ongelijk verdeeld, omdat de chocolade-industrie dat ook is. Dit zorgt voor een unieke ervaring bij elke hap.

100% slaafvrije chocolade wereldwijd

Tony's Chocolonely heeft als doel om niet alleen hun eigen chocolade slaafvrij te maken, maar alle chocolade wereldwijd. Ze geloven in delen en werken samen met andere chocolademakers om hun 5 samenwerkingsprincipes voor slaafvrije cacao over te nemen. Door te kiezen voor Tony's Chocolonely draag je dus bij aan een betere wereld en laat je zien dat het anders kan in de chocolade-industrie.

Besparen op Tony's Chocolonely

Wil je besparen op Tony's Chocolonely? Dat kan! Let bijvoorbeeld op aanbiedingen in supermarkten of bekijk de actuele folderaanbiedingen. Daarnaast kun je ook grotere verpakkingen kopen of gebruik maken van bonus aanbiedingen, zoals 1+1 gratis. Door slim boodschappen te doen, kun je genieten van heerlijke chocolade en tegelijkertijd besparen op je aankopen.

Deze pagina bevat een overzicht van de laagste Tony's Chocolonely prijzen binnen de categorie chocolade bij verschillende supermarkten.
Supermarkten in de prijs vergelijking: AH Bonus van Albert Heijn, Jumbo aanbiedingen, PLUS, COOP, Dirk van den Broek, DekaMarkt en Vomar.

Veelgestelde vragen over chocolade van Tony's Chocolonely

Waarom kiezen voor Tony's Chocolonely?

Het grootste pluspunt van Tony's Chocolonely is hun missie om 100% slaafvrije chocolade de norm te maken. Met elke hap draag je bij aan deze missie en laat je zien dat chocolade maken anders kan.

Hoe onderscheidt Tony's Chocolonely zich van andere merken?

Tony's Chocolonely onderscheidt zich op verschillende manieren. Ten eerste hebben ze een breed assortiment met verrassende smaken en combinaties, zoals pure chocolade met 70% cacao, melkchocolade met noten of witte chocolade met cheesecake smaak. Daarnaast zetten ze zich actief in voor 100% slaafvrije chocolade en laten ze zien dat chocolade maken anders kan qua smaak, verpakking en zaken doen met cacaoboeren.

Waar vind ik actuele Tony's Chocolonely aanbiedingen?

Wil je actuele aanbiedingen van Tony's Chocolonely vinden? Neem dan een kijkje op SuperPrijsvergelijker.nl. Hier vind je alle actuele aanbiedingen van verschillende supermarkten. Daarnaast is het ook de moeite waard om de actuele folderaanbiedingen van supermarkten te bekijken.

Hoe kan ik besparen op Tony's Chocolonely chocolade?

Er zijn verschillende manieren om te besparen op Tony's Chocolonely chocolade. Let bijvoorbeeld op aanbiedingen, koop grotere verpakkingen of maak gebruik van bonus aanbiedingen, zoals 1+1 gratis. Daarnaast kun je ook de supermarkt folders in de gaten houden voor speciale aanbiedingen. Een andere tip is om samen te delen met anderen, zodat je langer kunt genieten van de chocolade.

Wat is het bewaaradvies voor Tony's Chocolonely chocolade?

Om optimaal van de smaak en kwaliteit van Tony's Chocolonely chocolade te genieten, kun je deze het beste bewaren op een koele en droge plaats, bijvoorbeeld in een voorraadkast. Zorg ervoor dat de chocolade niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht of grote temperatuurwisselingen.

Hoe kan ik Tony's Chocolonely chocolade het beste gebruiken in recepten?

Tony's Chocolonely chocolade is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden gebruikt in recepten. Je kunt het bijvoorbeeld smelten en gebruiken als topping voor desserts, zoals ijs of taart. Daarnaast kun je de chocolade ook grof hakken en toevoegen aan koekjes, cakes of brownies voor een heerlijke smaak.

Wat zijn de ingrediënten van Tony's Chocolonely chocolade?

De ingrediënten van Tony's Chocolonely chocolade variëren per smaak. Over het algemeen bestaat de melkchocolade uit cacaomassa, suiker, volle melkpoeder, cacaoboter en natuurlijk vanillearoma. Daarnaast kunnen er nog andere ingrediënten zoals noten, biscuit of karamel aan toegevoegd zijn, afhankelijk van de smaak.

Supermarkt instellingen

Toon de volgende supermarkten in de prijsvergelijkingen: